Wednesday, August 11, 2010

TAG dari MAMAFAMI



Lama tak kena TAG ni..
tapi akak ni jenis tak kisah..jawab jerrr....LAYANNNN...
kali ini dari MamaFaMi tersayang...

agak-agak kalau kakliza tak jawab MamaFami suruh kakliza berdiri atas kerusi juga ker..
habislah kerusi tu.. sian kat dia...takut patah jer...maklumlah over muatan...
hahahhahaha...

opss... rupanya MamaFaMi ada kasi award la...
terimakasih Mama....

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
taklah....akak baru sudah mandi..duduk dalam ekon pulak..sure tak HOT...

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?
tara.....ni dia...




Soalan 3: Cerita pasal gambar nih..?

kakliza suka bunga..so akak selalu upload gambar bunga..kali ni bunga ros merah..kekadang bunga orkid atau bunga ros juga tapi lain warna la...


Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?

bulan May aritu..kakliza buat untuk raikan besdey editor kakliza di opis PTS Batu Caves nun..
mmg puas hatilah..sampaikan ramai boleh makan..


Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?

lama dah tak dengar lagu-lagu..
tapi akak baru jer lepas dengar lagu iklan minyak cap ALIFF kat TV3 tu...
kira aci jugaklah kannn...


Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
tenguk [jeling-jeling manja] TV
sambil makan kueh talam ubi yang dibeli dari Bazar Ramadan petang tadi semasa akak jadi mamarazzi...


Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
nama glamor pula adalah hanieliza..ada yang panggil kak Hanie..tapi nama ni cukup pemes.. satu donia kenal...


Soalan 8: Tag lagi 5 orang...

1. Noreen UK
2. MamaZieza
3. Jun Yummilicious
4. Noorma Kitchen
5. Rinnchan

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Noreen..suka mencuba masak dan nampak masakannya sungguh sedap...


Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?

Rinn...kakliza suka cara Rinn amik gambo..so cantik wooo...

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?

tiada apa-apa hubungan sulit..hanya teman blog jer...


Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
kenalan dalam tenet dan jadi
kenalan alam nyata sebab dah pernah jumpa dan date...


Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
hanya ucapkan kata cianta pada suami jer.. yang lain tak pernah looor...



Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..

semua mereka adalah kenalan alam maya..
ada yang dah jadi kenalan alam nyata..

2 comments:

noreen said...

wah jenuh nak menjawab nie k.liza insyaallah satu hari nanti ye tu nak update blog pun paksa diri sbb skrg nie keadaan diri tak begitu mengizinkan tima kasih pd k.liza walaupun dah begitu pemes tapi masih ingatkan diri noreen kat sini

Noorma Ismail said...

Cikgu...kerja umah dh SIAP....hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers