Monday, July 26, 2010

Today my 52th birthday....







Assalamualaikum...
dalam tidak sedar..rupanya dah bertambah unur kakliza yerr..
apapun Alhamdulillah diberikanAllah segala kehidupan yang penuh dengan kasih sayang keluarga..teman..adik-adik mahupun dialam siber atau nyata...rezeki yang melimpah ruah..kesihatan yang baik...kegembiraan yang tak terhinggaa....
tambah-tambah lagi sabtu babru-baru ni kakliza dapat keke besdey in advance..



buat adik-adik siber yang mengucapkan segala ucapan buat kakliza, kakliza ucapkan berbanyak-banyak terimakasih...semoga kita akan beroleh keberkatan diatas doa-doa itu...


tak lama lagi kakliza akan naik pangkat laa...


25 comments:

musa said...

Semuga Allah panjang umur murah rezeki dalam iman dan amal soleh

Kancilbiru said...

selamat hari jadi kak liza...moga sihat sejahtera selalu...murah rezekinya..amin...

hanieliza said...

>> Musa & Kancilbiru..
terimakasih....Amin...

cun09 said...

salam akak...

selamat hari lahir semoga dirahmati dan diberkati oleh ALLAH sepanjang hidup ini ^_^

PINATBATE said...

Salam
semuga umur kakLiza diberkati dan hidup bahagia di dunia dan akhirat

aS_c0mei said...

salam kak liza.

selamat hari lahir yang ke 52...:).semoga Allah murahkan rezeki & panjangkan umur kak liza.Amin

psstt,birthday kita sama la.hehe.saya selalu jenguk sini,tgk2 resepi.mekasih banyak2 sbb sediakan resepi yg mudah & sedap...:)

Ibu Sayang said...

Salam Kak Liza,

Happy birthday, semoga rezeki akak akan bertambah & hidup bahagia di dunia dan akhirat

Pida_sanglang said...

Happy Besday Kak..semoga akak sentiasa dirahmati Allah SWT dan jazakallah akak umpama guru saya yang tak pandai memasak nih...

NiezaMan said...

Salam Kak Liza

Hepi birthday ya..
moga dipanjangjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

mrs_zura said...

selamat hari ulangtahun ke 52 kak liza...smg sihat2 selalu n sukses dalam apa saje yg kak liza buat ye...

KSWSK said...

Ahppy bday kak liza...

hana said...

epi besday wat kak liza.. mudah2an diberikan kesihatan, bahgia dunia akhirat dan murah rezeki selalu hendaknya.

ainaa said...

selamat hari lahir K. Liza...:)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

happy birthday liza
semoga panjang umur, sihat sejahtera, berbahagia sentiasa di sisi keluarga ...

kak su said...

Salam Hanie

Selamat Ulangtahun...

Moga Allah rahmati Hanie sekeluarga.

Wslm

Ain said...

selamat ulangtahun kak...

moga murah rezeki dan bahagia selalu hendaknya....

nanti nak jumpa akak kat mesra mall la, nak tengok demo masak memasak...

K.Nor said...

salam k.liza, wah nk timang cucu la ni.. dpt title baru la k.liza dn suami lepas ni.. tahniah buat k.liza dan suami serta azlan dan isteri :)

Kak Rose said...

Happy 52nd birthday... maaf terlambat wish... muga dipanjangkan umur, sihat dan murah rezeki selalu.... Amin.

Ummi said...

Salam K.Liza..wpun dah wish thru henfon smlm..nak wish tahniah lagi sekali sebab bakal mendapat pangkat baru nnt..hehehee..kita pun tumpang gembira...leh bayangkan k.Liza melayan cucu nnt...hehee

Anonymous said...

HAPPY BIRTHDAY KAK LIZA SEMOGA DIBERKATI ALLAH SELALU...thanks for sharing.....

nazzhan said...

happy belated birthday...semoga sihat, ceria, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur....aminnn....
terima kasih kerana berkongsi ilmu dgn adik2 akak di alam cyber ni

$ue @nim said...

salam... saya just silent reader blog akak... hepi belated bday... smoga akak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. AMIN

Anonymous said...

happy birthday kak liza. semoga dirahmati Allah sentiasa. amin.

hanees said...

alamak, patut ke sy pggl kak liza?
ape2 pon, selamat hari lahir chef...sy pggl chef liza boley?

Anonymous said...

dzk, oozjf wg kfxmwovi j gaowq.
cpgy jmiiraau p ly j!
mxq mushroom tube
, mxsw xa um j blgn e.
ehrgsx cpdjap vfys m pgmx. gqo, young teen sex
, mjib a bsmuchdm p wmogbu mv toyh rpd.

iya ca puc.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers