Wednesday, July 28, 2010

Demo Masakan di POPULAR, Ikano, Petaling Jaya



hari Sabtu 24 Julai 2010 lalu kakliza membuat demo masakan di POPULAR, IKANO, Petaling Jaya..

baru nak mulakan demo

tumis ..jangan tak tumis kak oiii...

nampak dah tumisan tu naik minyak...

dah nak siap kerr...

daging goreng ladahitam

nasi carrot

tauhu masak taucu


dah siap..masing-masing beratur menjamu selera

ambil..jangan tak ambil..tapi tinggal sikit orang belakang



penonton Cina pun memborong buku resepi

kek chiffon hadian dari Maz@ilhamdapur

7 comments:

indahhouse said...

salam kak liza,
Saya terlewat. happy birthday kak. Moga tercapai segala impian, sihat dan ceria selalu. :D. Saya dah beli banyak buku kak. Mohon halalkan resipi yg saya guna ya kak.

K.Nor said...

salam k.liza, cantik gambar, guna senapang baru ek :)

maz said...

salam kak..memang btul kata cina hri tu kan..kak kena buat buku dlm versi BI jgk...sbb dah ada peminat dri kalangan org cina..sbb xsmua org cina bleh bca BM kan..apa2 pun smga kak terus maju dan maju jaya...

KSWSK said...

akk...wa ada kat the curve time tu..tp lupa lak akk ada wat demo..ptt la ramai benau org...

MrsYusofhussain said...

ishh ruginye tak dpt attend tiem kak liza buat demo ari tu....

ciku_nunu said...

salam k.liza.. lama jenguk.. dah makin top n glemer gitu :) x lama lagi chef wan takleh cari makan aaaa.... hahahaha... sonok tgk gambar2 n cerita akak round sana sini

ciku_nunu said...

~eh, typing error... lama tak jenguk la.. huhuhu
lupa nk cakap, nunu ada tambah lagi satu blog selain blog helmiyani dulu tu. klu akak free bebila mai aaa :)

http://helmiyani.blogspot.com
http://tupperwarefactory.blogspot.com

ps: kak liza nanti ada dtg penang tak? teringin tgk demo akak....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers