Friday, April 03, 2009

TAG



tak sangka kakliza ada orang sudi nak menminta kakliza sambung TAG ni.....
so kakliza kena jawab TAG dari maklang Kerteh...
elok jawab cepat2..nanti kkliza terlupo..payah pulak kangg....



1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?

no..dia dok sebelah kkliza..surfing tenet as well macam akak juga laaa.. kami gunakan pc sorang satu.. anyway TV mmg buka..rancangan baca quran TV1...

2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
tak kisah as long tak podeh..kang berasap telinga den...kena ceramah motivasi...

3. What's one food he doesn't like?
yang berkalestrol tinggi..macam organ dalaman tu..

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
selalunya tak kisah..apa-apa saja yg senang dapat..tatak celewet punya lorr..
kekadang dia suka minum semua minuman yg diorder...

5. Where did he go to high school?
Kolej Sultan Abdul Hamid, Alor Setar

6. What size shoe does he wear?
8...sometimes 7



7. If he was to collect anything, what would it be?

dah tentu remote control item..and eletronic too..





8. What is his favorite type of sandwich?

semua sandwich yang sedap dan tak pedas.….


9. What would this person eat every day if he could?
biskut cream cracker cicah milo panas..all the time dia boleh makan...
tapi yg darling dia buat jer...

10. What is his favorite cereal?
oat..coco-crunch..sama naik makan ngan anak-anak..berebut-rebut pulak tu...

11. What would he never wear?
baju batik..kecuali dah terpaksa...



12. What is his favorite sports team?
tentu sekali remote control..kapal terbang..helikopter..kereta..boat..










13. Who did he vote for?

hehehhehe..mana leh cakap..rahsio bosar..




14. Who is his best friend?

sudah tentu..his wife laaaaa..without me..sure pengsan dio..

15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
jangan masak makanan yang pedas...

16. What is his heritage?
Siam mari kot...

17. What is his favourite colour?
yang gelap..lambat kotor..

18. What is his habit?
kalau dah leka kerja [hobi dia]..makan pun tak mau..sampai kena suap

19. What is he proud of?
His family laaa..

20. Lastly, do you think he will read this?
no...memang dia tak kisah..kecuali kakliza bacakan padanya....
but sure kakliza x akan bacakan pada dia kali ini...


lama dah kakliza tak TAG orang..
so sajalah nak kasi meriah..ceria..
jom kita tenguk sapa yang kenaaa....

1. MamaFaMi
2. Ummi Homesweethome
3. Jun yummylicius


4 comments:

ppb_ppkp said...

wah..lama xdgr citer..bizi sokmo ek...

MamaFaMi said...

Dah hagakkkkk dah. Mesti kita kena tembak punya ni! Muahahaha... Nantilah kita perah otak kita dulu eh...

Kak...jasa mu ku kenang...jaga akak! Muahahaha....

maklang said...

tq kak..dalam bz tu sempat jawab tag maklang...tq...

ummiluqman said...

kak liza, daging saya masak selalu mcm spring. tolong ajaq caranya . silap potong ke, masak api kuat sangat ke? sampai sekrg belum pandai masak dgg yang lembut gitu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers