Wednesday, April 29, 2009

Another Award..Sederhana itu Indah

what a surprised....
kkliza dapat award lagi woooooo..

kali ni dari Adysyam pengunjung bukan yang masak kot...
sebab tak nampak resepi atau celoteh masakan pun dalam blognya..






apapun kakliza ucapkan terimakasih kerana sudi menghadiahkan award pada kakliza...

5 comments:

@zura said...

Kak lizaaaaa... zura dh rembat kuali cosway cam yg kak liza kempeng tu... ekekeke.. syiokkk arrrr... siap redeem sudip silikon... hahaha... nnti jenguk laa blog zura nk tgk picture kuali cosway tu... hahahahaha

http://azurarahman.blogspot.com

aziezd said...

Assalamualaikum
Puan,

Blog puan menarik. Saya minta izin untuk link. Silalah ziarah blog saya. Cuma saya menulis sekali-sekala dan...baru belajar2 menulis utk anak2:).TQ

WeBViDeOKLiP said...

tahniahh dpt awardd

norish said...

salam perkenalan.
tahniah for the award.. saya link kan blog akak di blog saya.. jemput la jengah ke blog saya yang tak seberapa..

3E said...

Kak Liza, I silent reader u....dah lama linkkan ur blog wt mine...
kalau free tu singgah la kat blog i yea...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers