Saturday, April 25, 2009

Cupcakes and Muffin Baking Class

10 comments:

MamaFaMi said...

Wahhhh dah jadi ticer muffin dan cupcakes pulak ye. Salutelah kat akak! Cayalah!

MAK TEH said...

kalu mak teh dok t'ganu for sure jadi student kak liza yg pertama.dah bergelar cikgu la pulak.syabas fr all of us

Anonymous said...

wahhhh kakliza dah jadi taiko ler pulok...kalu dekat mmg dah lama register kak...tahniahhhhh...

noor baizura said...

sonoknyee kalau dapat g class ni tapi jauh...

Anonymous said...

kak liza sy hampir setiap hari masuk akak punyer blog.. dulu masa fotopasges pun selalu masok. Baru exited nak joint kelas cup cakes and muffin baking class.. tapi jauh sgt kat t'ganu nun... tak nak buat kat KL ke??? - Ina

Anonymous said...

Kak Liza;

Kat mane boleh beli buku masakan kak liza... apa nama buku???

mama nisha's said...

Akak..kalau ada balik kedah buat la kelas..
nak jugak belajar dengan kak liza..

su kemaman said...

best betul joint kelas ni..akhirnya dapat jugak jumpa akak ... sebelum ni just jd silent reader blog akak..hope lepas ni leh joint lagi kelas yang lain.. thanks

ila maLEk said...
This comment has been removed by the author.
ila maLEk said...

tade ke kelas di kl ? nak belajar buat cake,muffin & cup cakes.. plis inform to me..tq.. very hopeless.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers