Tuesday, August 28, 2012

Majlis Anugerah Berlian PTS atas Jualan Melebihi 100000 Naskah Buku 1 Hari 1 Resipi

ALHAMDULILLAH....
setelah berusaha sekian lama...
bersama PTS Media Group dan POPULAR Bookstore akhirnya berjaya mencapai sasaran 100000 naskah terjual..

jemputan ke Majlis


dengan banner majlis


bersama Puan Chairman PTS


bersama Puan Chairman PTS Puan Ainon Mohd dan
anakdanya CEO PTS Tuan Arief Hakim Sani


hadiah yang tiada ternilai


bersama orang kuat PTS dan POPULAR Bookstore



bersama orang yang sentiasa menyokong
dan pengkritik tegar..suami tercinta


10 comments:

Mat Gebu said...

Tahniah kak Liza.....kami turut bangga dengan kejayaan akak... *___^

Aidah said...

Tahniah... segala usaha yang dibuat telah pun memberikan hasilnya..

Penyulawa aka Mama Ghock said...

Tahniah kak Liza... semuga terus berjaya...

Kak Rose said...

Tahniah kak Liza... semuga akan keluar lagi resepi2 yg istimewa buat kak rose yg x abes belajar memasak ni!

Amie said...

Tahniah kak Liza.... usaha gigih akhirnya membawa jaya!

Fiena Ahmad said...

tahniah kak liza, next book please :D

RinnChan said...

Tahniah Kak Liza. Kalau tak dipecahkan ruyung mana kan dapat sagunya. Selayaknya mendapat ganjaran atas segala usaha gigih dan dedikasi terhadap apa yang Kak Liza minati. Ini baru betul2 berbaloi...... Selayaknya digelar sifu. Ilmu yang tak ternilai buat semua....

C++ said...

DeeDee Kak Liza...

Salam tahniah dari gua sekeluarga... Hahaha... tahniah sekali lagi....

Kirim salam kat Abg Mus aaa....

@ RCKemaman

misshannajr said...

tahniah kak liza..saya dah ada 1 buku tu sbg rujukan nak masak masakan simple tapi sedap..sebelum ada 1hari 1 masakan keluar saya beli yang buku senangnya memasak bersama chef hanieliza..tQ kak n keep it up :)

Anonymous said...

Salam Puan. Liza,

Setinggi tahniah buat puan. Saya belek2 buku puan di Popular Bookstore Wangsa Walk dan akhirnya tergerak hati membeli untuk tunjuk skill memasak pada isteri dan mertua tersayang. Alhamduliah buku masakan itu banyak membantu. Tahniah sekali lagi dan terima kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers