Friday, August 03, 2012

Kelas Kek dan Puding

Kakliza akan mengadakan kelas baking anjuran Perpustakaan Kerteh Terengganu pada hujung minggu ini..
buat adik-adik di Kerteh, Kemasik jom ramai-ramai kita hadir..PERCUMA...







9 comments:

Rozita said...

bestnya kak... org kuantan leh gi ke?

ummisara said...

aduhhh jauhhhhhnya! meh buat kat shah alam pulak lah kak liza

Badariah said...

Assalsmualaikum..
Baca entry kak hanieliza dh wat kita teruja..
Nak join gak. !!!!! Tapi jauh pulak..
Bila akak nk wat kat pekan,yg penting FREE juga..
Hihihi

hanieliza said...

Salam..
rasanyaorang Kuantan jika rajin boleh jer datang..jadi spesel guest..

Anonymous said...

Kena bw apa2 x kak liza?

nora cherry said...

ummisara: yela, saya pun duduk jauh, tak dapat nak join...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye..
tapi jauh pula :-(

Puan Norh said...

Assalamualaikum kak liza. Saya Puan Norh.Ada yang nanye saya pasal kelas buat roti jadi saya suggest dia ambik kelas ngan org yang pakar-kak liza la sape lg. Tapi dia ni nk deal ngan kak liza susah bebeno maklum le laptop nye dah lamae out nak email2 blog2 ni x dapek le..no tel kak liza pun saya x de. Nanti ape2 info leh tak kak liza email saya di sinarmaiya@yahoo.com secepat mungkin sbb dia ni dapat keje dalam cafe petronas kat kerteh. Bos nya paksa rela dia wat roti lak so dia sahut la cabaran bos tu dan mahu berguru dengan orang pakar macam kak liza ni..pls ye kak saye lak yg cemas...tq

lilyasha said...

akak watla kt kuala terengganu lok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers