Tuesday, October 05, 2010

Kecuh Sungguh










Salam..
nak citer al-kisah disuatu hari yang telah dirancang rapi oleh Maz untuk berjumpa dengan Ina-KL, Noni-my, Princess Yatt, MamaFaMi, Jasmeen dan citarasa wan bersama kakliza...
kebetulan kaklizapergi KL untuk majlis raya PTS.. so kakliza sambung jalan ke rumah Maz..
riuh rendah semuanya bila berjumpa sampaikan macam nak perang jer bunyi bising bercakap..
dari satu topik kesatu topik..

Maz sediakan lunch ..lauk kampung yang mana masing-masing mulakan langkah dengan lajunyaa...
kita tenguk apa yang dihidangkan..

nasi putih makan ngan lauk-lauk kampung saperti asam pedas, masak lemak ciliapi nangka, rebus pucuk ubi, kcg botol, petai d cicah sambal, budu dan durian...


kek keju yang dibawa oleh Noni my untuk dirasa..
rugi sapa tak rasa sbb kat SR pun tak der woooo..

jelitawan yang hadir...

tenguk apa tu makcikkk..


silalah makan dessert


wah.banyak betul cerita tu...


posing..jangan tak posing..posing sampai berpusing..


mesti lucu benar ni..

kuih-muih yang sedap...kek keju coklat spesial

kat sini pun main tepun kerr..

perbincangan yang hebat ..


ada lagi gambar..
sambung kemudina..tukang cerita ngantukkkkkk...

5 comments:

Kak Rose said...

syiok nya kak, dapat gader2 gitu sambil makan2 yang sedap... maklumlah semuanya chef2 tersohor!

KSWSK said...

chef2 handalan berjumpa..mesti la kecohhhh..

MaDiHaA said...

wahh.. seronoknya kak liza.. ni semua gader2 chef2 tersohor belaka.. mamafami plak malu2 nyorok di sebalik kabus ke..? tak dpt juga nak kenal.. hehe..

Kak Lin said...

Salam Kak Liza...
MamaFami Tetap Nak Sembunyi Yer...Nak Tgk Sampai Bila Dia Nak Main Sembunyi2...

Kecoh Tak Per....Jg Perang! Hahahaha

kak ina kl said...

memang best kan kak liza dapat jumpa geng masak memasak ni..

nanti kita reramai serbu rumah kak liza yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers