Friday, September 04, 2009

Top 30 Jualan PTS bagi Julai dan Ogos 2009





Assalamualaikum..
kakliza amat gembira sekali kerana lapuran yang dibuat oleh Puan Ainon Mohd dari PTS.com.my..







NOTA: Senarai ini disediakan oeh Tuan Zain Aziz, Timbalan Pengurus Jabatan Sales PTS, berdasarkan jumlah buku yang keluar dari setor PTS atas pesanan kedai-kedai buku.

10 comments:

MamaFaMi said...

Syabas kak!

Asmahani said...

Tahniah Kak Liza! Memang layak mengungguli carta. Saya mesti dapatkan SEMUA koleksi buku Kak Liza, sebagai tanda terima kasih saya atas segala ilmu yang Kak Liza kongsikan selama ini. Honestly, memasak tidak pernah menjadi lebih fun sebelum saya kenal Kak Liza di CARI 5 tahun yang sudah. I Heart U Kak Liza. Thank you so much.

kakcikseroja said...
This comment has been removed by the author.
kakcikseroja said...

Syabas Liza! Tahniah!
Sebelum sebelum ni kakcik selalu 'curi' gambar2 masakan Liza tu untuk ditepek di mana2.. :)

Halalkan ya?

Berkat Gemilang said...
This comment has been removed by the author.
Berkat Gemilang said...

Congrats.
Keep up the good work.

DuNiA aKu.......ZaRRa said...

congrats kak liza....terima kasih dgn
tunjuk ajar walau pun hanya di alam maya...tq

Cikgu said...

tahniah kak liza! saya pun mesti gi cari semua buku akak tu! HArap2 di Hasani Bookstore Sg Petani ada la ya!

Feena said...

salam kak liza.. tahniah kak liza.. saya pun beli dan siap hadiahkan untuk adik lagi....
to cikgu:ada kat hasani SP. siap ada diskaun lagi u buku masakan..

^sweetQaseeh^ said...

Congrats k.liza.sy pun peminat blog & fotopages k.liza,suke resepi2 k.liza..sy dah beli buku k.liza,mmg mabeles kandungannya....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers