Monday, September 07, 2009

Spaghetti Bolognese



Assalamualaikum..
arini kakliza terpaksa akur pada permintaan anak no4 tu yang meminta Spaghetti Bolognese untuk berbuka puasa...
resepi boleh baca disini ....
so hasilnya..








10 comments:

Atiqah said...

wah sedapnye...
dh lme x mkn spaghetti bolognese..
nk skt....hehe

Chik Mi said...

salam kak liza ,sedapnya spagetti tu..

Zue Murphy said...

Spaghetti bolognese Kak liza nampak menyelerakan.

MamaFaMi said...

Tak tahan tengok hidangan akak ni...

faz said...

nmpak sedap sgt. esok nk buatla,,he hee..

bintangku said...

nak jd anak angkat lar... bley tak? leh rekues nak mkn pape pun... he he he
presentation spaghetti nie mmg mabeles!

Azreena said...

Walaupun kat fotopages kak liza ada orang kutuk kata resepi kak liza tak complete la..hapa la..(ala..org tu main cakap je,mesti tak try buat pun..)

TAPI....

...bagi saya,ini adalah version spaghetti bolognaise yg tersedap. saya tak suka Prego.Semua org puji spaghetti ni sedap =D saya ikut resepi kak liza kecuali tak letak putik jagung & tak tabur daun sup.Setakat ni saya dah masak ~3 atau 4 kali kitchen-scale & 1kali kenduri-scale.

THANKS kak liza...

(tak pasal2 saya yang dapat nama...org kata saya masak spaghetti sedap tak jumpa kat mana2) =p

kakcikseroja said...

sedapnya spaghetti.. pebret kakcik tu :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
HaSue said...

salam kak liza..
memang sedap nampak spagethi tu..bahan2 pun mudah je nak carik...
bahan2 yg mudah dicari lebih mudah org lain nak mencubanya..

*suka tengok masakan akak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers