Monday, July 06, 2009

Happy 23th Besdey to Nurul Azlina

Salam..
semalam besdey anak dara [Nurul Azlina] kakliza yang ke 23..
walaupun tinggal berjauhan kakliza..
tapi dengan kerajinan MamaFami telah membuat surprise cake telah menjadikan anak dara kakliza begitu teruja dan gembira sekali..
juga dengan pertolongan abangnya Mohd Azlan mengajak dia keluar dinner [macam dinner date pulak] mereka menyambutnya di Tasik Shah Alam malam tadi..

jom kita tenguk apa yang surprise...



kakliza dan Nurul Azlina juga Mohd Azlan ingin menucapkan berbanyak-banyak terimakasih kerana MamaFami sanggup melayani hajat kami...
semoga MamaFami dimurahkan rezeki lagi..Ameeennn...

To Dear Nurul Azlina..
mak doakan Azlina akan menjadi anak yang solehah..
berjaya didunia dan akhirat..jangan lupa diri..
semoga Allah SWT sentiasa memberikan rahmatNya pada Azlina..



masa kecik..gelap gulita warna kulit..


dah besar nampak kulit cerah pulak..macam magic jer...hehehheh...

13 comments:

MamaFaMi said...

Happy birthday to Lina yang manis. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, dicerahkan lagi masa depan dan dipercepatkan jodoh. Mak Lina tu dah tak sabar nak menerima menantu dah tu... hehehe...

Terima kasih kepada Kak Liza juga yang telah memberikan cabaran buat kita yang telah kita sahut dengan gagah perkasanya (ni meminjam ayat-ayat dak Mat Gebu la ni!). Ahakss....

Mamasya said...

Salam k.Liza

Happy besday buat Lina...puteri K.Liza. moga berjaya dalam hidup dan menjadi anak yg soleh..

Ummi said...

Happy Birthday to Nurul Azlina..semakin cantik, berseri lah anak dara k.Liza nih..hehe..Moga dipermudahkan segala urusan dan diberi keberkatan dan kejayaan di dunia dan akhirat jua...Wah, sonok eh k.Liza komplot dgn Mama suh wat kek antar kat Lina..surprise betuii tuu...
(*Mama - nnt boleh jugak lah kita deal bila nak wat surprise eh..)

Ana said...

Happy birthday tu Azlina..semoga menjadi anak yang berjaya dan cemerlang buat kak liza dan suami...agak-agak kak liza masa muda macam rupa ni kot..mmg manis anak dara kak liza..lebih iras kepada wajah kak liza rasanya...betul tak?..patut la dia tk sabar nak makan kek tu..mmg kek tu npk tempting sgt dan yummy kan..

ain said...

hp bdau utk anak kak june, Azalina. semoga jd anak yg cantik rupawan dan solehah.

maklang said...

Selamat Hari Jadi kat Lina...moga panjang umur dan murah rezeki...:)

Nurul Azlina said...

Terima kasih utk kwn2 mak yg sudi memberi birthday wishes to me. Sy gembire membacenye sambil senyum sorang2.
Buat mak, terima kasih for taking care me for 23 long years and still counting.
ina syg mak..=)

Bibu said...

hepi beday tuk lina.
itula untungnya ade kwn2 cyber bakers ni.

To mamafami..kek itu nmpk sgt mmarbeles (walopon saya tak dpt merase ahaks)

MULAN said...

happy birthday lina..!!! moga sukses selalu...

best aahhh dok telek2 buku resipi kak liza tu.. tapi kuih muih tak dapat lagi tau..

ⓘⓔ-outlet said...

hepi besday azlina!!

semoga pjg umor murah rezeki.
**tak lama dh ni bleh k.liza timang menantu...(timang cucu bila dah selesai...hihi)

lina,ajak mak shopping sini yeak??? he he...

rinnchan said...

Tahniah buat ibu dan anak he he he...

Si ibu berjaya dalam misi dan komplotnya dgn mamafami.. dan anak, kerana menyambut besday ke 23. Semoga kedua-duanya akan terus saling sayang-menyayangi, rindu-merindui dan kasih-mengasihi.

Kakliza lepas ni boleh 'torture' mamafami lagi...he he he.....

nizaa said...

Salam Kak liza

Sedihnya niza takdapat p IKANO pada 26 hb tu. niza kena pegi kursus induksi kat perak..uwaa... ada blogger kt shah alam pesan nk buku resipi tu..(sebab nk dapat diskaun..ekeke). insya allah kalau jodoh panjang kita jumpa lagi ya.. tapi niza akan war-warkan dalam blog niza psl event tu ya...

makcikkantin said...

happy birthday (walau terlambat nih) buat nurul, bertuah punya mak yg teramat lah rajin masak/beri petua...kek mamaFaMi tu mmg makcik tabik spring!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers