Wednesday, July 22, 2009

BAG BESDEY

Salam ...
Gembira sesangat..
1] Semalam dapat hadiah advance untuk besdey kakliza yang ke 51 tahun just around the corner..
hadiah dari maklang Kerteh yang tinggal kat umah kakliza...just 3 minit drive..
maklang ni mmg buat jualan juga...so bolehlah buat tempahan darinya..

2] buku untuk BIHUN & MEE dan siap...legaaaa....

jom kita tenguk apa yang kakliza dapat..
TQ...TQ....TQ....maklang..
nanti tahun depan kasi lagi yer...[just kidding......hehehhehe]



8 comments:

love2cook said...

Advance Birthday wishes to U! May all success comes in ur way! ;)

D' Cinta Classic said...

happy birthday kak liza....
pza pun coming soon on tuesday 28th...

buku resepi dh siap nnt inform yer....pza nk borong...member pun ade yg nk beli jugak

ain said...

bila bday kak liza tu..????happy bday in advancae ye kak. semoga pjg umur murah rezeki. stay cun always!!!

psst...comei je beg tu!!!

QueenJah said...

Salam kak liza,

Baru kali ni dpt berhubung ngan kak liza. Salam ziarah dan salam kenal. Banyak resepi2 kak liza yg dapat saya manafaatkan, harap sgt dihalalkan ya kak, moga ianya menjadi satu diantara ilmu yg dpt dimanafaatkan dan insyaAllah janji Allah ttg ganjarannya adalah benar.

Anonymous said...

hye liza!!
ini shima kuantan, ingat lagi???
happy besday to you!
nak satu buku tanda ingatan persahabatan kite..
jemput la datang bukit sekilau ye!!

CT Delima said...

Happy belated b'day kak liza..semoga kak liza ceria , sihat dan bahagia selalu. aminnnn..

Thanks wish b'day CT juga.. buku resepi kak liza banyak yg dah habis. tak dapat nak beli.

ummi said...

Salam sayang..muaaahhh, muaaahh..k.liza, Happy Birthday, moga panjang umur, murah rezeki dan muda selalu..hehe..Moga Allah berikan idea2 yang bernas lagi untuk K.Liza keluarkan resepi2 akan datang...Wah hadiah Maklang dh dpt..hadiah cik abang mesti lagi spesel... :D

harhtan said...

cantiknya beg yg kak Liza dpt tu..pandainya Maklang buat.. mcm bunga real.

Happy belated besday Kak Liza!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers