Thursday, July 23, 2009

Demo Masakan




Salam buat adik-adik sekelian dimana jua berada..
kakliza ingin menjemput sesiapa yang sudi ke majlis..
kebetulan hari itu adalah besdey kakliza yang ke 51 tahun...




13 comments:

Ainur68 said...

Ala...jauhnya Kak Liza. Kat Kuantan tak buat ker? Bukan jauh sangat dari Kerteh tu....

tunteja78 said...

last week teja nampak buku masak kak liza yg baru kt kedai buku giant kota damansara :)

MULAN said...

ikano..?? ouuchh.. jauhnya. nanti kak liza demo kat sini je la. tunggu saya kasi repair2 sikit rumah ni, nanti bikin cooking class sini ek.. he he.. jgn tuan rumah dok berdengkur je..

QueenJah said...

Salam kak,

ikutkan peluang bertemu akak dah terbentang didepan mata, tp ada komitmen lain yg perlu dilunasi pada tarikh tu...belum rezeki lg lah, neway dpt jugak nengok akak masa kat TV3 dulu, lepaslah sikit kempunan...

Emblem of Purity said...

Happy advance birthday kak liza. Saya dah dpt dah buku resepi IKAN akak.

mamaultraman said...

askm... kak liza...happy birthday...moga panjang umo, murah rezeki,diberi keberkatan kesihatan agar dpt bagi kami resepi2 hehe...
kak liza, i need your help!!!!. saya cadang nak buat BBQ ayam. brpa ekor tak tau lagi..tapi mulut yg nak makannya dlm 20org.. tapi tak reti nak agak2 sukatan bahan2. dah tgk dah resepi perap ayam kak liza n dah try punn... tapi bila masuk bab bayk dari yg biasa kita buat mula la gabra... blh tak akak bagi tau brapa ekor yg sesuai dgn resepinya sekali.... TQVM....

S.I.T.I said...

Salam sifu Liza, tahniah sbb dah jd selebriti chef skrg. Buat buku masak banyak-banyak ye.

ana said...

buku masakan kak liza yg lengkap dengan langkah demi langkah mmg banyak menolong saya. dah beli 2 buah buku. title yg lain x jumpa lg. moga kak liza dberkati kerana berkongsi ilmu yg akak ade.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Berkat Gemilang said...

Sori tak datang hari tu... adahal. Tentu untung sapa yang datang. Dapat makan nasi bukhari dengan tomyam. mana nak dapat menu macam tu. Chef Liza je.





Anything & Everything is For Sale

http://BerkatGemilang.blogspot.com
Berkat Gemilang Online Store

Anonymous said...

整形資訊:
縫雙眼皮,整形,果凍矽膠
電波拉皮,整形,果凍矽膠
婦女資訊:
試管嬰兒,婦產科,肉毒桿菌,不孕症
旅遊資訊:
墾丁一日遊,墾丁旅遊,墾丁旅遊網
高雄一日遊,高雄旅遊,高雄縣旅遊
阿里山旅遊,旅行社,機票
清潔資訊:
地板拋光,居家清潔,清潔公司
白蟻,除蟲,跳蚤
除白蟻,白蟻防治,防白蟻治
瑜珈資訊:
瑜珈,瑜珈教室,瑜珈補習班
瑜珈教學,瑜珈教室,高雄瑜珈
行銷資訊:
SEO,搜尋行銷,搜尋行銷
網站排名,網路排名,網路行銷
網頁優化,關鍵字,關鍵字行銷

boxhousestudio said...

Assalamualaikum kak liza...seronok la dapat 6 buah buku kelmarin dan dapat kuali cosway tu...kuali tak pakai lagi..buku tu best ... senang dan simple untuk di cuba..saya ingat lagi kak liza kata kak liza susun bahan-bahan dan cara-cara ikut turutan supaya lebih mudah dan tidak keliru bila nak mula memasak...terima kasih berkongsi ilmu..memudahan dapat sama-sama meraikan birthday kak liza di ikano nanti...inshaALLAH...

mujahid said...

as salam..
wah!.. seronok nya... teringin nya nak belajar dari akak liza..
saya suka masak!>. HEHE


http://dady-rahman.blogspot.com/search/label/Masak-Masak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers