Tuesday, September 07, 2010

"Baby" Baru Kak Liza

Alhamdulillah..
kakliza panjangkan rasa syukur pada Allah SWT kerana impian kakliza menjadi kenyataan...
kini kakliza lebih gembira dihari raya ini kerana 'Baby' baru kakliza sudah berada dipasaran...
hanya dijual di POPULAR sahaja dengan harga yang murah..RM39.90 sahaja..
tetapi tiada tandatangan kakliza..
Kakliza juga menjual online...ada tandatangan..
jika mahu, boleh emelkan pada hanieliza@gmail.com segera kerana kakliza hanya ada stok yang terhad sahaja.

muka depan buku

muka belakang buku

halaman bahan masakan [rempah ratus]




mengandungi sebanyak 368 muka surat, padat dengan gambar yang sangat menarik hati..




antara 20 resepi baru tambahan pada resepi buku kecil dulu

11 comments:

Kancilbiru said...

tahniah yer kak liza...lahir lagi baby baru ni sempena raya..selamat hari raya jugak...

Ummi said...

Salam cayang k.Liza...waaaah baby baru ni simpan tuk ummi 1 tauuu..jgn lupa..nak jugak...Selamat Hari Lebaran buat Kak Liza n family, mohon maaf dari Ummi, moga Aidilfitri ini menceriakan kita semua...balik Kedah jgn x igt balik Kerteh pulak eh..hehee...

hanieharis said...

kak liza, saya dah beli minggu lepas..memang best balik umah terus masak ikan stim serai..bestttttt..terima kasih..kalau boleh saya nak mintaka akak tambah resepi biskut cthnya coklat chip

ProfHariz said...

Pertama sekali singgah ke sini...
Anyway Congrat kak liza :)


New Entry ProfHariz
Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

dilaOHdila said...

tahniah kak liza....
berseri sungguh kali ni
dilla ucapkan selamat hari raya
mohon maaf zaher baten

midiaida said...

salam..kak, camane sy nak dpatkan buku tuh yek???..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

alahai kak liza saspen jer ingatkan dapat cucu tadi hehe

Roza said...

Alhamdulillah. Satu lagi rezeki ilham dari Allah yang patut disyukuri..

Tahniah!

adar said...

tahniah kak liza!!!

Butang Pena said...

tahniah kak liza...
sblm raya lagi sy dah dapatkan buku ni kat Popular...
huby sgt berminat dgn resepi2 dlm buku kak liza ni..
mula2 x perasan lagi, bila balik rumah, belek2 baru perasan tu buku kak liza...
buku ni sgt mabeles!!!
sgt2 membantu lebih2 lg bg org yg x berapa pandai memasak mcm sy ni...hehe...
tp agak kecewa sbb takde signature kak liza...huhu

* setakat ni dh cuba masak beberapa resepi dr buku kak liza... ;)

nurazzah8 said...

Tahniah Kak Liza,

dari
Azzah8
http;//www.nurazzah8.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers