Wednesday, November 11, 2009

TOP 20 Buku Umum di MPH Alamanda Putra Jaya Bulan Oktober 2009


Alhamdulillah..Alhamdulillah..Syukur pada Allah SWT...

itulah kata-kata yang dapat kakliza ucapkan apabila membaca lapuran Puan Ainon Mohd menuliskan...



1. Senangnya Memasak...Ikan


2. Senangnya Memasak...Daging

3. Senangnya Memasak...Mi, Mihun & Kuetiau

4. Senangnya Memasak...Kerabu & Salad

5. Travelog Haji: Mengubah Sempadan Iman - (edisi kulit lembut)

6. Yakjuj & Makjuj: Bencana Di Sebalik Gunung

7. Senangnya Memasak...Ayam

8. Benarkah Iskandar Bukan Zulqarnain

9. Senangnya Memasak...Sambal & Sos

10. Senangnya Memasak...Sayur

11. Travelog Haji: Mengubah Sempadan Iman - (edisi jimat)

12. Salahudin Ayubi: Penakluk Jerusalem

13. Doa Insan Berkasih

14. Ajaibnya Sedekah

15. Travelog Dakwah: Meniti Hari Esok

16. Hulagu Khan: Khabar Hitam Dari Timur

17. Quranic Law Of Attraction - Edisi Bahasa Melayu

18. Aisyah: Keanggunan Sejati - Soft Cover

19. Sultan Muhammad Al-Fateh

20. Ali Bin Abi Talib


terimakasih pada PTS.com.my atas kepercayaan pada kakliza untuk menuliskan buku resepi masakan yang memang menjadi idaman [impian] kakliza selama ini..

11 comments:

Nur said...

wow.... mesti beli ni. saya memang suka sgt memasak. thanks hanieliza. oh yes when u free pls comment kat blog saya.
http://kongsibersamanora.blogspot.com

mariam said...

congrates kak liza...patut lah sy cr kt Alamanda asyik tk der jer...rupa2 nyer abis laku buku tue...huhuhu..

Ummi said...

Tahniaaahhhhh K.Liza cayanggg...sukanya hati tengok buku2 k.Liza laris di jualan..Berbaloiii-baloiiii la kan penat lelah selama ni...Ilmu dapat dipanjangkan dan moga mendapat ganjaran setimpal dariNya..

nizaa said...

tahniah kak liza...bila boleh kita bersua lagi...rindu nk jumpa kak liza..hehe

Roza said...

Assalamualaikum,

AGM Persatuan wanita UiTM Johor nanti saya nak cadangkan agar beli buku masakan kak liza buat door gift.

hanieliza's cooking said...

>> Nur..
TQ to u too..kkliza try nak masuk ur blog tapi tak boleh la...

>> Mariam..
T.Kasih.. Alhamdulillah..dengar kata syarikat buku cakap buku resepi kakliza laku keras..
akak sangat gembira..Alhamdulillah..

>> Ummi..
Terimakasih..kalau Ummi gembira..akak lagi laaaa gembiraaa..

>> Niza..
kakliza pun dah lama tak pergi Shah Alam..anak-anak jumpa kat KL jer..nampaknya kita jumpa kat cyber world jer la..
nanti emelkan alamat pada kakliza d hanieliza@gmail.com

>> Waalaikumusalam Puan Roza..
kakliza amat terharu dan ucapkan terimakasih atas cadangan door gift yang amat bernas sekali itu..
semoga ianya menjadi kenyataan nanti..InsyaAllah...

Anonymous said...

大陸新娘要幾歲才能嫁來台灣?外籍新娘如何申請良民證? 大陸新娘來台後須多久才可以申請身份証呢?外籍大陸新娘來台後在沒身份証情形下可以工作嗎?我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!

Kak Rose said...

Tahniah, semuga lebih berjaya di masa hadapan dengan lebih banyak lagi resepi baru

bdaria said...

Tahniah K. Liza, saya sendiri dah beli 10 buah buku k.liza masa jualan buku MPH dan PTS

Anonymous said...

酒店
酒店經紀 酒店上班 酒店兼差 台北酒店 酒店打工 酒店工作 禮服酒店
酒店兼職 酒店PT 打工兼差
酒店喝酒 酒店消費 喝花酒 粉味

Hasira said...

tahniah kak...hebatttt...memberangsangkan gitu karya akak...semakin seronok saya tgk kejayaan akak!
p/s:nak cari jugak utk koleksi saya....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers