Wednesday, August 19, 2009

BISKUT RAYA 2009

Due to tempahan yang overloading..dan kakliza telah tuliskan order tutup 2 minggu puasa..so..



masalah untuk buat biskut raya..
apa kata kita tenguk disini...
tempahan diterima sehingga 2 minggu puasa..

so apa lagi..jangan tunggu lama-lama....
cepat buat tempahan..

Che Bedah Home Made Cookies merupakan pengusaha kuih yang dibuat asli dari rumah yang telah berpengalaman sejak 1985. Pengusaha ini adalah adik perempuan kakliza.


Alamat Pembekal:
Che Bedah Cookies
15, Jalan 4/3A
Bandar Baru Selayang Fasa 2B,
68100 Batu Caves
Selangor

Tel : 012-6254790
Puan Zabedah binti Kamarudin

http://chebedahcookies.fotopages.com/


Biskut Tat Nenas ~ RM23.00 [54 biji]


Biskut Makmur ~ RM23.00 [60 biji]


Biskut Ferrero Roche ~ RM23.00 [54 biji]


Biskut Almond London ~ RM23.00 [54 biji]


Biskut Snow White ~ RM26.00 [70 biji]


Biskut Romalex ~ RM26.00 [70 biji]


Contoh balang yang disediakan

17 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
harhtan said...

K.liza,
TQ soooo much untuk resepi tepung talam kliza. saya cuba dan bg mak mertua rasa. alhamdulillah, dia makan sambil senyum sambil kata sedap mcm yg dia makan masa kenduri kawin saya dulu.:D bayangkan lah, dekat 10 tahun dia menunggu saya buatkan kuih tu untuk dia...timer kasih banyak2!. sayanggggg kliza. muah :*

MULAN said...

sedap semua tu.. chef adik beradik masak mesti best..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
damiqula said...

hehe kite ingat kak liza yang jual tadi

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ydiana said...

Salam Kak Liza

Klu order, bagaimana dengan penghanataran? TQ! :)

hazarimi said...

beshnye..
nanti nak try la resipi2 yg ada...

Ina said...

Salam Kak liza,

Thank you for the recipe books. Ina dah start buat dah, alhamdulillah jadi. Tq again. Cuma satu je nak complain pasal buku2 tu, kalo ada list isi kandungan buku lagi bagus, senang nak cari resepi dari muka depan aje, tak la kena selak satu2. Hopefully the index can be put in so that your recipe books would be better.

Selamat berpuasa!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
phalla said...

hi , your site is good, can we exchange link?
here is my link
http://khmerlovenews.blogspot.com

I hope you can

Best regards,
phalla

dinky_didie said...

nak income lebih??
jom join vemma..

http://www.incomemingguan.com/diyana/

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers