Wednesday, August 05, 2009

Jam Tangan


Assalamualaikum adik-adik sekelian..
kali ini kakliza nak citer pasal jam tangan pula..


bebaru ini ada komen di fotopages dan blog kakliza mengenai iklan barangan..Berkat Gemilang Online Store
so kakliza pun 'melawat' blognya..uuntuk mengetahui apa kisahnya...
kakliza dapati ada jam tangan yang menarik perhatian kakliza..[biasalah pompuan mmg mudah tergooooda ngan barang hiasan ni...betui takkkk....]


selepas berbalas emel dan kakliza masukkan RM dalam akaun beliau, kakliza pun terima..


selain dari jam..ada macam-macam barang lain yang menarik perhatian kakliza..
tapi kena sabar..sabar...kena tenguk bajet....
so jangan lupa untuk 'melawat' blog BERKAT GEMILANG ni...

tapi apabila kakliza tunjukkan gambar jam ni pada anak dara kakliza..
rupanya dia berminat..
biasalah..perasaan seorang ibu mmg mudah beralah dengan anak-anak..
so apalagi..maka jam itu telah berpindah alamat ke Shah Alam..
kiranya jam itu berjalan-jalan makan angin dari KL [Bangi] ke Kerteh dan seterusnya ke Shah Alam...

13 comments:

ain said...

wahhh...jam raya la ni kak ye..?? cantikkk!!!!

Berkat Gemilang said...

Biasalah Ibu mana tak sayang anak.

Belilah lagi satu untuk anak pulak.

Mana aci mak dia beli hadiah birthday untuk sendiri tapi kasi kat anak.

inabu said...

mak selalu beralah ngan anak kan, susah sangat nk jumpa mak yg x beralah ngan anak2...semoga hidup kak liza sentiasa diberkatiNya, Amin...

bintangku said...

kalo jadi adik angkat kak liza leh dpt jgk tak? :P

cikMilah said...

cantik nya..
kakLiza,kalau jam dan acessories ni, saya syer jer ngan anak dara.. :)

izieizan said...

wahhhhhh....cantiknya jam..baiknya akak bagi jam tangan kat anak...bertuah dpt ibu mcm akak..

hijriah-hidayad-hiwayat said...

salam kak,

saya tgh cr buku masak akak, tp kat sg petani, kulim dan prai dah merata saya cari. Jumpak 5 jenis ja (ayam, daging, ikan, kambing, nasi dan makanan laut).

Boleh dak kalau saya beli terus drp akak?

Kalau boleh, boleh x akak tolong emailkan detail ke nmohdr@celestica.com

wassalam

hijriah-hidayad-hiwayat said...

eh silap kak, buku ayam x dak.

Anonymous said...

MOTEL
seo
居家看護
法拍屋
白蟻
seo
隔熱紙
高雄縣旅遊
墾丁旅遊
網路行銷

Ummi said...

Salam kak Liza..baiknya hati mama, sanggup bagi pada anak2, wpun baru je dapat...itulah kasih sayang seorang ibu, sanggup kehilangan harta benda, tp bukan hilang anak kan...Moga jadi kenangan buat anak k.Liza nnt..dan dia simpan sampai bila2... :D
**xpaaaa...mama dia beli lah yang baru pulak...xpun minta papa hadiahkan jek! hehe..

hanieliza said...

>> ain
kirany jam besdey akak..
tapi sendiri beli..sendiri pakai [kononnya laaa..]

>> Berkat Gemilang..
memang setiap ibu akan mengalah pada anak-anak jika permintaan itu tidak melanggar hukum syara'..

>> inabu
semoga setiap ibu aka dibrkati Allah...Amin..

>> bintangku..
kalau jadi adik angkat..tenguk dulu apa permintaan..tapi kalau bab makanan rasanya tak jadi masalah..

>> cikMilah ..
kakliza dah takleh share sebab sorang duduk di Kerteh sorang lagi duduk di Shah Alam..

>> izieizan..
memang jam itu cantik..anak lelaki kakliza pun cakap cantik..
semoga setiap anak menyayangi ibu walaupun tiada hadiah..

>> hijriah-hidayad-hiwayat..
kakliza dah emel pasal buku tu pada u...

>> Anony..
apalah yang ditulis ni..
akak pun x faham sepatah habuk....

>> Ummi..
akak memang suka buat koleksi jam..
so kakliza dah pun beli ganti..
nak tenguk tak...

.. said...

Kak Liza,

jam ni ada jual di kedai gak .. kalau dah turun kl tu, gi la cari .. exactly the same design tau

h20 said...

Alamak...apsai sebijik macam jam saya...hehehe..sama taste lah kiter..
(saya punya kaler rose gold tapi design mmg sebijik camni...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers