Thursday, August 06, 2009

Kelas Biskut Raya



Salam buat adik-adik sekelian..
oleh kerana kelas biskut raya yang sepatutnya dibuat semalam dibatalkan kerana malam Nisfu Syaaban..
so mereka meminta kakliza gantikan pada Sabtu ini..






kak liza akan ajar membuat biskut ini...so jom kita ramai-ramai meriahkan kelas ...

12 comments:

odah said...

Salam

Bestnya...
Sedapnya.....
jauhnya....
jelesnya

ni nak dengki ni...sabo

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sekuntum mawar berduri said...

salam...

kak liza buatlah cd atau buku , boleh teman beli kalau nak ikut kelas tak dapatlah teman pergi jauh sanggat tempatnya.T'ingin juga nak buat biskut yg sedap2 utk hari raya nanti.

maklang said...

kak,

apron dah siap...beg belum..

bila nak amek apron tu?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Roza said...

Assalamualaikum,

Emm..boleh buat tempahan untuk raya?

Anonymous said...

室內設計
室內設計作品
廚具
歐化廚具
歐式廚具
廚具工廠
系統櫃
系統傢俱
傢俱
裝潢
抽油煙機

aTiE said...

jauhnya kelas nih...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

潘朵拉日韓服飾購物商城

潘朵拉日韓服飾購物商城專業的服裝批發網站提供您優質的服飾批發日本服飾批發日系服飾批發精品服飾批發精品服飾進口服飾批發流行服飾韓國服飾日韓服飾批發雜誌款服飾批發女裝服飾批發時尚服飾批發少女服飾批發衣服批發等,均為日韓流行時尚雜誌款式的女裝批發,向海內外客戶提供款式最新,品質最好,價格最優的日韓服裝、日韓流行服裝批發。

Anonymous said...

十年大陸越南新娘介紹經驗,合法的婚姻介紹機構,嚴肅,專業的婚姻介紹網站,擁有台灣多家外籍新娘婚姻協會人員合作,本網站是由大陸當地台灣媒人所設立,位於廣西省,臨近越南河內,娶外籍新娘通過本站直接到異國娶親,省掉台灣外籍新娘婚姻仲介中間環節,可以節省費用,全台各地都有我們所服務過的客人,如有需要可提供電話詢問,我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!
外籍新娘
大陸新娘
越南新娘
東北新娘
廣西新娘
吉林新娘
福建新娘
中國新娘>>>參考網站

3E said...

jauh la class akak ni.....kalau kat area2 lembah klang ni sure saya org pertama yg akan register to attend this class.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers