Tuesday, May 12, 2009

Cooking Demo di KL



Salam Bahagia buat adik-adik siber sekelian..
kakliza ingin menjemput sesiapa yg ada kelapangan dan sudi ....
majlis ini bersempena pelancaran BUKU MASAKAN kakliza dalam Minggu Buku Resepi di MPH Mid-Valley, Kuala Lumpur..


20 comments:

Siti @ nurie said...

alah jauhnyer kak liza....tapi, apa kata kak liza jual buku tu scara online dri blog kak liza...siti suka buku2 resepi ni....

Ady Syam said...

tahniah kah liza terbitkan buku masakan sendiri... insyallah ada masa bawak orang rumah jalan² :)

norish said...

tahniah kak liza dengan penghasilan buku masakan.. insyaAllah sya akan dapatkan buku dan cuba hadir ke majlis itu..

hanieliza said...

>> Siti @ nurie
InsyaAllah kkliza akan cuba jual buku tu nanti..order online dari akak..

>> Ady Syam
terimaksih...semoga orang rumah akan gembira dengan rancangan suaminya..

>> norish
terimakasih...
semoga kita dapat berkenalan mesra algi nanti..InsyaAllah..

MamaFaMi said...

Bisakah daku bertemu dengan mu nanti? Hanya Allah yang menentukan... Kita hanya bisa merancang... wah... poyonya ayat kita kak oi!

|| syazwaniadnan || said...

wahh, teruja nya!
dh lama pulak tu wani tak ke mid valley. best lepak2 kt mph mid valley. besarr..

untung2 boleh jumpa kakliza ye ;)

Annyssophellia said...

akhirnye dh terbit dh akak nye buku masakan....insyaallah kalo de kelapangan anis pon jengah le ke sane...harap2 leh jumpe k liza...:)

ninoZ said...

ahad eh?
saya free rasanya weekend tuuuu..
:D

Azita said...

saya setuju dgn Siti. saya pun suka buku2 resepi... jual le secara online tapi bagile diskaun...hehehe

ⓘⓔ-outlet said...

salam k.liza..

bestnyer dah ada buku masakan!! TAHNIAH akak..insyallah saya nak dtg ke mid nanti....

sah2 laku kalah buku chef wan tambah lagi jual online.. :)

Mama Ghock said...

congrats kak liza, insyallah, kalau semua order siap, saya dtg jumpa kak liza kat mid valley tu ye... lama tak jumpa rindu dah... itupun kalau semua org dalam rumah ni dah baik demam ye...

SELAMAT HARI IBU n SELAMAT MAJU JAYA!

kak ina kl said...

salam..insyallah kalau ada kelapangan boleh ke sana...

MULAN said...

waahh... tahniah & tahniah...

sALLy said...

aslm.tahniah K.Liza..mudah2n bertambah2la rezeki K.Liza nnt..:D

lavenderida said...

tahniah. insyallah nanti kalau my hubby free boleh jumpa kat sana. see u then. luv ur blog.

saveme_zero said...

nak joinnnnnnnnn

ummi said...

Salam kak Liza, didoakan majlis pelancaran buku terbaru kak Liza akan berjalan lancar dan dapat byk jualan nnt...Ummi pun nak tunggu buku je, rasanya mmg x lepas nak pergi ke majlis tu k.Liza...bz sikit nak prepare n cari keperluan my dotter sebelum register in kat Uitm 23 Mei nih! Apapun good luck to you..muaaahhhh!!

Asmahani said...

alahai kak liza, macamana saya boleh terlepas pandang ni? anyway, tahniah kak liza.. Nanti share laa gambar2 semsa demo tu ye.. :)

mrsm said...

salam
TAHNIAH dari saya ... moga maju jaya lagi dan lagi

selalu rujuk resepi ...

sayangnya jarang online ..terlepas pandang demo kat KL ni.. kalau tak .. dpt jumpa tuan badan

sayang terlepas...

nizaa said...

salam kak liza,

niza dapat sms kak liza tapi tak dapat hadir. Minta maaf sbb balik kampung kat kedah ahad tu...ruginya..

ni blog baru niza akak.

http://kancilbiru.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers