Tuesday, May 26, 2009

Cerita Lama Trip 2 KL...



salam buat adik-adik sekelian..

lama tak sembang-ria kat sini kan..
al-maklumla le ni bizi sokmo sampaikan nak susun ayat pun buntu..

minggu lepas kakliza balik KL kerana ada demo masakan kat Mid Valley saperti yang kakliza war-war..


jom kakliza citer serba sikit apa yang terjadi..

Jumaat 15.5.09 jam 8.00 pagi kakliza dah sampai umah Ida Isk untuk belajar membuat cokolat,
Butter cream dan sugar paste..
kakliza pinjam gambar dari Ida jerla sebb kakliza bizi membuat semua yg diajarkan oleh Ida tu..
so tak sempat nak shoot sana shoot sini..








pada Sabtu kakliza g tinjau tempat yang kakliza kena buat demo masakan tu..
disitu kakliza jumpa Rozita [Kak Ita] yang tulis buku Cookies Raya tu..


pada Ahad 17.5.09 kakliza pulak buat demo masakan di MPH Bookstores..Mid-Valley..

6 comments:

blogresipi said...

Wah, orang Terengganu buat demo masakan kat MPH. Tahniah!

eL^Deena said...

alahaii..lupa nk update k.liza nyer aktibiti..dah la dekat je MPH tu ngan umah..rugi2..bila lg nak buat demo kek??

Anonymous said...

kak Liza,

apa nama buku akak ni?? ari isnin lepas, puas saya cari buku akak, tak de pun??

ummi said...

Waaahhh, sonoknya tengok Chef tengah masak tu...kalu Ummi ada, mesti Ummi tolong...tolong rasa..ekekeke..apapun tahniah buat Kakliza kerana semakin melebarkan sayap ke tahap yang lebih tinggi..muaaahhh!

makcikkantin said...

hebat kak liza. TAHNIAH! mmg dok folo fp kak dari lama dulu....

Bibu said...

alamk melepas saya nak tgk kak liza huhhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers