Tuesday, May 26, 2009

Buku Masakan


Salam..
untuk adik-adik siber sekelian..

buku masakan kakliza akan mulai diterbitkan pada 2 June 2009 ini..

oleh kerana buku masih lagi dalam proses penyusunan resepi dan gambar..

so hanya 2 sahaja [ Ayam dan Daging] yang akan dikeluarkan daripada jumlah keseluruhannya 15 buah buku..


buku ni rege hanya RM5.50 sebuah..[pts.com.my]
ada 23 resipi masakan didalamnya tauuu..
boleh dibeli di MPH [ nanti kakliza beritahu bila ada kat kedai..]






28 comments:

harhtan said...

Kak Liza, tengok gambar je pun dah meleleh leleh air liur ni ha..hehehe
bleh order ngan akak je ker?

hijriah-hidayad-hiwayat said...

salam...cemana nk beli nih???

Roza said...

Tahniah!

Nampak boleh jual buku ni..menarik.

ain said...

kak lieza...kita nak beli gak le. cam ne nak order??

maisya said...

wah...gambar cover tu mengancam betul....tu gambar yg kak liza ambik sendiri kan....berapa harga buku ni kak liza?

aTiE said...

wahhh!!!
tahniah tahniah!!!
x sabo2 nak beli buku nih..
harap2 skil memasak bertambah...

muza said...

tahniah kak liza....akhirnya keluar juga buku resepi dari chef ku ini...

ummi said...

Salam k.liza..waaahh duh publish eh..Tahniah!! Tumpang gembira sgt2..berhasil sudah penat lelah beberapa bulan lalu..pasni boleh rehat n santai laa dulu eh...nak kena gi cari dulu laaa buku2 ni...baru 2 buku pun xpa laaa..mst terhad eh..kalau order dgn kak liza boleh jugak ke?

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wah akak...dah terbit nih...harus dicari...nanti2 caling2 adik ler...tp kalu kiteorg balik leh pi beli kat umah akak kat kerteh ekk? :P

Siti @ nurie said...

bestnyer....mmg ku tunggu2 buku ini...alah, akak jual online jelah...malehlah nak gi kedai buku...he he he

Siti @ nurie said...

bestnyer....mmg ku tunggu2 buku ini...alah, akak jual online jelah...malehlah nak gi kedai buku...he he he

Mamasya said...

Salam K.Liza..

Tahniah buku k.liza dah terbit.tercapai juga hasrat k.liza mempunyai buku masakan sendiri.
gambar2 masakanpun terang....nampak mengancam masakannya....

zaza@mamaHanin said...

salam kak lieza..
tahniahhh yang teramattt sebab buku akak dah diterbitkan.. alhamdulillah.. semoga kami ibu2 kat luar nih dapat manfaat dari perkongsian akak nih... muahhh.. lebiuu lahh!!..
psst: nk order kat ka lieza buleh ker?? kite bank in duit...:D

MAK TEH said...

sedapnya kak liza,for sure mak teh akan pi beli..tahniah,you're a real diva.

norish said...

tahniah kak liza,
for sure norish akan serbu MPH di alamanda untuk mendapatkannya.. boleh guna untuk membantu norish dalam masakan..

ⓘⓔ-outlet said...

----> DO VISIT US!<----
AUTHENTHIC ITEM WITH GOOD DEAL!!

-THANKS-

neezareef said...

tahniah kak dah ade buku...

aziezd said...

tahniah Kak Liza....
tahniah!!!
x sabo2 nak beli buku nih..
dah ada di pasaran ke?????
harap2 skil memasak bertambah...
& hubby serta anak2 akan bertambah syg...he...he...he...

shasha said...

salam kak liza (saya ex-lecturer azlan ni..)
kak, mcmana saya nak dapatkan kedua2 buku akak tu?..mmg nak buat collection..sbb minat sgt dgn resepi2 akak..(pengikut setia ni..hehe)..saya sekarang berada di norway..hmm..ada jual on9 ke?..

SA said...

k.liza..tahniah..tahniah..
moga lebih ramai blogger2 akan dihargai potensinya :)

cun09 said...

tahniah!!! :)

Feena said...

salam kak liza. Tahniah kak. kak jual la on-line.. boleh sign lagi tu...

boxhousestudio said...

nak nak nak buku tu tapi kak liza kena sign sumer ..he he he

Lady Pearl said...

k'liza... bestt arr nengok buku pon terasa laporrr... anyway congratulations... tak sabor nak dptkannya

Haniff said...

tahniah, skrang bukan warga nets je boleh try resipi Kak Liza, satu mesia boleh, maybe someday translate dlm bahasa lain plak ^^.

lilieyz said...

hadoiya...dah r tgh pegnen..tgk page kak liza wat bertambah-tambah kecur air liur..huhu...tak tahan tgk ayam tuh...terus mengidam nak makan ayam bakar

mrsjaddo said...

kak liza,

saya dh dptkan buku2 ini di MPH semalam.Dah khatam pun baca..

semua resepi best2 dan senang.
weekend ni saya nk cuba buat ayam percik lah..

tq.

fadzilah said...

Masakan kak Liza memang sedap dan mudah disediakan..banyak dah cuba,mesti menjadi...


http://www.incomemingguan.com/fazdi/

YM: [fazdilaku]
Skype : [fazdielektra]
Phone: [0124905484]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers