Thursday, March 19, 2009

Masak

Salam buat semua adik-adik sekelian..
mulai hari ini kakliza akan bizi memasak pulak...
kali ini kakliza ada tugasan memasak berbagai-bagai jenis kategori masakan yg mana setiap kategori seharusnya ada 23 atau 24 jenis masakan..

selain dari memasak kakliza ditugaskan juga untuk mengambil gambar step by step setiap jenis resepi...
membuat editing gambar dan juga text resepi tersebut..


semuanya ini kakliza akan lalui sehingga akhir Mei 2009 ini due to dateline yg diberikan...

semoga kkliza sihat dan boleh meneruskan usaha ini..

dan juga kakliza berdoa agar segalanya berjalan lancar saperti yg di rancangkan.. anyway...wish me a very good luck...

sekiranya kakliza tak dapat nak update blog ini selama ini..mohon ampun dan maaf...
memang kakliza akan bizi tahap bapa kingkong tauuu....



13 comments:

aTiE said...

Semoga kak liza dikurniakan kesihatan yang berpanjangan..
Semoga kak liza dapat menyiapkan tugasan sebaik mungkin...

Wish you best of luck!!!!

jiejah d'blogger said...

anyway walaupun rindu akan masakan² kak liza but i wish k.liza berjaya dgn tugasan tu ..

zuwaidah said...

Semoga diberi kesihatan yang berpanjangan, dipermudahkan segala urusan dan sukses selalu

ninoZ said...

akak..
kalau need help..lemme know ya
:)
alla the best kak

Cik Soda said...

kak liza nak wat buku masak ker.. kena masak banyak2 macam tuh.. kot la, sy teka jek.. pape pon, gudluck yer..

Roza said...

Assalamualaikum Hanieliza,

Kalau nak perlukan tukang rasa dan tukang makan untuk masakan tu beritahu ye.

Anonymous said...

salam akak..semoga berjaya dgn agenda masak memasak tu yer...

saya dh cuba byk resepi yg akak bg...alhamdulillah..semuanya menjadi..tima kasih byk2...

good luck akak..chaiyok2...

ummi said...

Salam kakliza cayangg...
Wah dah mula projek yang k.liza citer tu yea...Moga k.liza sihat dan dapat meneruskan tugasan sehingga jayanya...X sabar rasanya tengok hasil buku tu nanti..Booking satu eh k.liza..kalau masuk pasaran harus x sempat nih!...muaaahhhh!!

hanieliza said...

>> aTiE..
terimakasih..

>> jiejah d'blogger..
kakliza akan masak banyakkkkk tapi semuanya dah dituliskan dalam blog..
cuma nakkan step by step gambar..
memang penat gilos...sabo jer laaa..

>> zuwaidah..
terimakasih atas doa kalian..

>> ninoZ..
memang nakkan help tapi akan daya masa memasak tak menentu..
sampaikan ada yg buat tengah malam..

>> Cik Soda..
ya betul..kkaliza kena masak untuk projek buku resepi..
15 kategori sebnyak 23 resepi masakan setiap satu..

>> Roza..
waalaikumusalam..
memang kakliza perlukan tukan rasa dan makan dan juga tukang komen..
setakat ni hanya anak2 dan kawan2nya saja yg jadi sukarelawan..dan juga jiran2..
dengar khabar datang Kemaman...teringin sekali nak berjumpa..

>> Anonymous..
terimakasih sudi mencuba resepi kakliza..dan juga doa buat akak..

>> Ummi..
kakliza dah pun mulakan projek gempaq ni..
aduhai..lotih maklong weyyy..
datelinenya too soon...

hanieliza said...

>> Ummi..
buku tu bukan 1...tapi 15 buah..InsyaAllah..

nizaa said...

semoga berjaya ya kak liza. niza akan sentiasa menyokong & menunggu resipi-resipi daripada kak liza...;)

Fuad Latip said...

salam,

Salam perkenalan kak.

Saya pernah bercakap dengan mak saya dulu.

"Mak orang yang nama liza ni, hebat-hebat agaknya".

"agaknya", sambil mak tersenyum.

Orang yang nama Liza yang saya kenal, semuanya hebat-hebat. Akak juga.

Liza = Nama isteri saya.
Liza = Nama bos isteri saya
Liza = Nama Pengetua nursery anak saya
Liza = Salah sorang staff sama jabatan di tempat kerja saya.
Liza = Nama student saya.

Now saya jumpa kak liza lagi sorang.

:D

Anonymous said...

kuih tradisional melayu..

http://riffanur.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers