Monday, March 09, 2009

Bizi..biziii..mmg bizi... [latest update]

zwani.com myspace graphic comments

first of all kakliza mohon berbanyak2 maaf kerana seminggu dua ini kakliza memang bizi tahap gaban..
ntah apa yg di bizikan pun kakliza takleh nak cakap..
tapi yg pasti mengenai tugasan rumah disamping tugasan baru kakliza..
nanti segalanya dah selesai akan kakliza beritakan disini..sabar.....
kakliza berdoa agar diberikan kesihatan yg baik untuk kakliza meneruskan tugasan baru ini...
semoga kita akan mendapat apa yg kakliza kerjakan sekarang ni...



jadual kakliza agak padat sehinggalah cuti sekolah ini...

1. Selasa 10 Mach 2009
pagi >> kakliza akan menghadiri majlis tamat PLKN anak kakiza [Mohd Azri] di Kem Latihan Cheneh Cemerlang [KLCC], Cheneh, Kemaman >>
kelakor sungguh hanya kakliza dan 2 kawan lagi menjadi tetamu VIP mewakili ibu/bapa pada 380 peserta PLKN di situ...

2. Rabu 11 Mach 2008
kakliza ambil Mohd Azri di Dungun [35 Km dari rumah] yg pulang dari PLKN tu dan malamnya akan bersiap untuk hantar dia bertolak ke Melaka untuk melihat keputusan SPM yg akan keluar pada Khamis 12 Mach 2009 ni..
tunggu bas MARA Liner bagai nak rak lewat dari time scheduled...
sambil membuat packing baju kami sekeluarga untuk balik KL dan juga Kedah..

3. Khamis 12 Mach 2009
pagi >> menghadiri majlis ceramah Maulidur Rasul di kelas fardhu ain Masjid Tengku Mizan Kerteh
..
sambil tu sure berdebar menantikan keputusan SPM Mohd Azri tu...[dah dapat]
lewat petang >> bertolak ke KL ..cuti sekolah bermula..sure sampai kat umah adik kakliza tengah malam..

4. Jumaat 13 Mach 2009
pagi >> kakliza akan berjumpa dengan beberapa orang di Wangsa Melawati dan juga my best fren Nonie di Setiawangsa..

petang dan malamnya >> akan berkumpul anak beranak di Shah Alam pula..

5. Sabtu 14 Mach 2009
pagi >> anak2 kakliza dijangka akan buat Remote Control Helicopter show ngan TV9 di Sri Pentas dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O
petang >> bertolak balik ke umah mertua di Alor Setar untuk beberapa hari..


6. Rabu 18 Mach 2009
pagi >> bertolak balik ke Kerteh melalui Kelantan..


aduhai...baca jadual pun dah penat..

apa-apa pun SELAMAT
BERCUTI....berhati-hati jalanraya....jumpa lagi selepas itu..

5 comments:

zuwaidah said...

Kak liza, cuti sakan nampakkkkkkkkkkkk heheheehhehehe

MamaFaMi said...

Tahniah buat Azri!

iezah azizam said...

kak..
lama x jengah akak punya blog... bz sakan nooo.... tahniah buat anak kak liza.... x dan nak tgk dia perform kat tv9 pg td....

Abal Fash said...

orang ghanu kite ke???

dila~noor said...

kak liza asal cuti sekolah je jadual mesti padat..
kire adil la ngn sume anak2 ye..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers