Saturday, July 26, 2008

I'm 50 today...




hari ini genaplah umur kakliza 50 tahun....[alamakkkk....makin muda laaa kakliza.... ]
aceli kkliza pun buntu [no ideas] nak tulis cerita mengenai entry today...
tapi nak juga kongsi omelan/omongan mengenai besdey girl.. [as what MamaFami always says to besdey girls out there...kan Mama..... ]
oklah..kita semua dah tahu siapa kakliza...tak payah citerla..nanti asyik ulang cakap yg sama jer..

apapun kakliza bersyukur pada Allah SWT yg telah memberikan rahmatNya sehingga saat kakliza berusia sebegini rupa..
dari pada ukuran "S" pada usia 21thn sehinggalah saiz "XXL" ..
tapi apa yg nampak..makin lama makin bertambah ramah-tamahnya kakliza ni....
kalau berjumpa..bertalipon..bersembang mmg tak cukup minit..malah boleh sampai tahap jam...[itu pasal kakliza gunakan line Happy.com untuk bersembang-ria..tahap maximun digunakan sehabis hati..45 minit sekali calling..or even biasalah sehingga kena cut off the conversation... ..u know laaa... ]

kakliza berasa amat bertuah dikelilingi adik-adik alam maya [cyber] walaupun tak kenal dalam alam nyata tapi ada antaranya terus menjadi teman/sahabat di alam nyata..
terasa diri ini amat dihargai setelah sekian lama terlibat dalam dunia cyber..

kali ini kakliza tak der buat apa makan besar sebab anak-anak berada di kolej dan asrama..
tapi kak liza beruntung sebab tahun ni opis asben kakliza akan bagi hadiah lumayan dan juga dapat bermalam kat hotel Crowne Plaza Mutiara Kuala Lumpur pada 15 -18 Ogos 2008 ..
jangan terperanjat..itu gimik jer..
kebetulan tahun ini asben kakliza akan sambut 25 thn khidmat ngan opis ni....so kakliza bercadang akan kumpulkan semua anak2 kat situ dan meraikan besdey bersama-sama....

doa kakliza semoga Allah akan sentiasa merahmati kakliza sekeluarga ..memberikan keimanan yg lebih baik dari sebelum ini....memberikan kesabaran pada tahap maksimum ..

semoga adik-adik sekelian tak jemu mengunjungi kakliza untuk masa seterusnyaaaa.....

9 comments:

Anonymous said...

happy birthday k.liza ;)
semoga hidup sentiasa dirahmati dah di beri kesihatan yang berpanjangan

Faizah said...

happy birthday to uuuuuuuuuu...

MsCinderella said...

happy belated besday kak liza...semoga sukses selalu dan murah rezeki...

zue said...

salam ukhwah kakliza..umur adalah angka saja, yang penting sihat selalu dan sentiasa mengingati Allah.

Jun said...

happy besday to my sifu...kak liza...antara guru pertama jun masak2 ni taw..i leb u lah..
muga panjang umo, murahkan lagi rezeki, bahagia n selamat dunia akhirah..aminnn...mmmuahhhh!

Kak Elle said...

Happy 50th birthday kakliza...muda lagi tu:)

Anonymous said...

Happy birthday.
Many happy returns

SC
Coventry

cikwan said...

salam kak liza,selamat ulangtahun yang ke 50, semoga bertambah keberkatan hidup buat kak liza dan family..bertambah ceria dah ramah tamah...hehehhh..

Min said...

Salam Kak Liza, happy birthday kak !! Jangan ingatkan nombor tu,yg penting kita happy dan sihat.. teruskan blogging.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers