Thursday, November 18, 2010

Kelas Masakan di Kuala Lumpur


Assalamualaikum..
kakliza akan mengadakan kelas masakan di Kuala Lumpur pada 27 November 2010 akan datang..
sesiapa yang ingin hadir boleh hubungi no. telefon yang tertera.
Tempat adalah terhad. Siapa yang ingin, boleh buat bayaran pendaftaran untuk mendapat tempat.

11 comments:

Izza Hani said...

Salam. Mcmana nak mendaftar? sy berminat nak join

MrsYusofhussain said...

eh best gak ni nak join..dh dekat ngan umah dah

amyz said...

26 nov or 27 nov???confius nie..cz rase nk join je,...

hanieliza's cooking said...

>> Izza..
boleh call no telefon untuk mendaftar..

Mrs Yusofhussain
rugi tak join..banyak tips dan petua bila kita ikut bengkel kelas masakan/kek ni...

>> amyz..
Kelas pada 27 November 2010 [Sabtu]

Lin Rosly said...

Wah! Kak Liza....Aktifnya....Masakan Kak Liza Yg Pernah Lin Cuba Semuanya Sedap....Tapi Tak Tepek Lagi Di Blog...

fara dean said...

salam..
berminat sangat..tp kena balik kg pulak..adik ipar kawin..huhuhu

ummu said...

salam wah tahniah ya kak

Ummi said...

salam rindu k.Liza cayangg...
Waaaaaaaaaaaaaahhh bz lagi eh..moga k.Liza sihat2 selalu sepanjang tempoh memenuhi demo2 masakan eh...Salam Aidil Adha jugak dari Ummi n fmly tuk k.Liza n family..muaaahhh!

Anonymous said...

MANA NO TEL?

Anonymous said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

I amsterdam said...

Assalamualaikum Kak Liza,

Saya gemar berkunjung ke blog ni bila nak memasak, almaklum saya memang tak pandai masak :) Banyak resepi kak liza yang saya cuba, alhamdulillah semuanya sedap.

Saya nak minta izin untuk link blog kak liza ngan blog saya, bagi memudahkan saya buat rujukan :) Saya rasa saya perlu minta izin dulu, terima kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers