Friday, November 19, 2010

Demo Masakan lagi...

Salam..kakliza akan sibuk bagaikan Wanita Pertama jer..[perasan jerr] untuk jelajah Malaysia..

20 November 2010 [Sabtu] ke Kuala Lumpur

22 - 26 November 2010 [Isnin - Jumaat] - Photo-shooting buku Biskut dan Kek Perayaan [50 resepi]

27 November 2010 [Sabtu] - Kelas Masakan di Putri Apatment, Jalan Setiawangsa 21, Kuala Lumpur [6 resepi]

28 November 2010[Ahad] - Bengkel Masakan dengan MSU/Mingguan Wanita di Shah Alam


2 Dsember 2010 [Khamis] - Majlis Konvokesyen anak dara kakliza di UiTM Shah Alam


3 Disember 2010 [Jumaat] ke Port Dickson [rumah adik perempuan kakliza]


4 Disember 2010 [Sabtu] ke Johor Bahru, Johor [akan singgah jumpa En. Mat Gebu di Sedenak, Johor]


5 Disember 2010 [Ahad] - Demo Masakan di Danga City Mall jam 2.00 - 2.45 petang [2 resepi] [Balik Kerteh]

9 Disember 2010 [Khamis] - Lawatan Keluarga ke Plant Petronas Penapisan


10 Disember 2010 [Jumaat] - Demo Masakan di Kedai Buku POPULAR Mesra Mall,
Kerteh, Terengganu jam 3.00 - 5.00 petang [4 resepi]

11 Disember 2010 [Sabtu] - Demo Masakan di Kedai Buku POPULAR Kuantan Mega
Mall, Kuantan, Pahang jam 3.00 - 5.00 petang [4 resepi]

12 - 14 Disember 2010 [Ahad - Selasa] ke Kuala Lumpur


14 Disember 2010 [Selasa] - Balik Alor Setar, Kedah


17 Disember 2010 [Jumaat] - Demo masakan di Kedai Buku POPULAR Star Parade,
Alor Setar, Kedah jam 5.00 - 7.00 petang [4 resepi]

18 Disember 2010 [Sabtu] - Demo Masakan di Kedai Buku POPULAR Star Parade,
Alor Setar, Kedah jam 3.00 - 5.00 petang [4 resepi]

19 Disember 2010 [Ahad] - Demo Masakan di Kedai Buku POPULAR Plaza Gurney,
Pulau Pinang jam 3.00 - 5.00 petang [4 resepi]

20 Disember 2010 [Isnin] Balik Kerteh

23 comments:

ajwa said...

Salam...

Wahh...padatnyer. Busy sokmo. Alangkah indahnya kalu mamawana dpt join 1 sesi. Tapi dt 27 Nov. mama ada hal. Kalu nak join any caj ker? Bleh ker?

"MULAN" said...

maaakkkk aaaiiii..... take care kak liza..!!!

yusparisa said...

ala, kalau konvo anak k.liza 1hb blehla tgk2 kelibat k.liza...huhu, k.liza xwat demo masakan kat kota bharu ke?

Khai Adry said...

salam kak liza .... wah menariknyer kelas masakan kak liza tu ... teruja khai tengok dan kagum khai tengok kelas kak liza tu yang boleh dikatakan ada diantero Malaysia ni .... khai nak minta izin ye kak liza nak ambik mana2 resepi kak liza dalam blog kak liza ni untuk dicuba ....SAYA SUKA BLOG AWAK LA kak liza ni ... wasalam .

Khai Adry said...

salam sekali lagi kak liza .....

saya suka blog awak la .... kak liza

http://khaissedap-sedapan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ct noarizah said...

Sy suka blog akaklah...

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Qira d' Dapur said...

Salam
Saya suka mengikuti setiap perkembangan blog kak hanieliza...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

http://qiraddapur.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

mamma olyn said...

Salam k.liza, wah padat betol jadual, kalah selebriti..hehe, btw salam kenalan dari mamma olyn, sudi2 kan singgah di blog saya http://mammaolyn.blogspot.com :)

MRS Sufyan SHIeZAN said...

takde kt sabah ke kak?.. hehehe

Salina said...

Salam....
Tak sabar nk tunggu kak liza mai Kedah....

noradzlina.kamdani said...

wah...mmg padat acaranye
semoga semuanye berjln lancar

momma said...

ada kat penang, mudah2an saya dapat datang.bole tengok live neh ;)

MiJa said...

wah,singgah rumah Cik Mat Gebu..syok nyer! mmg wanita pertama ni.. =)

Ummi said...

Salam Kak Liza...insyaAllah Ummi serbu kak Liza lg..hehe.. Date tu ada kenduri sebenarnya org barisan belakang rumah, tp leh pergi awal kenduri, then pi Mega Mall..hehee

anie,Nagoya said...

sekom.
bertambah...tambah...tambah...sibuk kk Liza.

lady rozmy said...

Mmg K Liza bz... Murah rezeki...
& folooers, jgn lupa dptkan buku K Liza yg baru ni... :))

chikadakbiru said...

hurmm keciwa...tak mai taiping..hihi harap2 kak liza dpt singgah kat Popular Taiping...

Anonymous said...

syabas Kak Liza!
tumpang iklan ye..tq:)
TESTIMONI ENVY BODY SLIM (RM120 dah termasuk pos)
komen dari pembeli:
1. Ok, rasa selesa dan mmg membantu bentukkan badan.
2. Best pakai, rasa yakin je. Nak order lg satu.
3. Sedap pakai. Kemas je badan.
4. Mmg best pakai. Bila pakai sakit belakang hilang.
5. Sedap2. Best pakai. Tiap2 hari pakai. Ingat nak beli lg hujung bln ni.
6. Mula2 pakai dulu ambik masa jgk, tp skrg dah ok. Kemas je badan. Walaupun masih chubby(br pakai 4 minggu, berat 80kg), tapi ombak kolesterol dah hilang.
7. Lepas pakai seminggu rasa ada perubahan, lenguh2 badan dah hilang.
8. Mmg ok, makan pun berkurangan.
9. OK sgt. Best je pkai. Bila pkai terus rase kenyang.
Makan pun sikit je.Even klu bukak pun rase kenyang.
Tq la jual envy ni.Nti blh beli lg wat spare.
Suke sgt envy..
10.materialnya ok sgt..x mudah meregang.selesa sgt.
13.Selesa, sgt selesa.punggung kecik sket. dah blh pakai seluar jeans lama.
14.bila pakai terasa kemas badan x geleber and bila dijadikan habit rasa x sah bila keluar kerja x pakai.
bila pakai envy ni terasa best sebab cam badan ni terletak je... badan rasa sedap je..
kawan-kawan ofis yg pakai pun kata best especially tang ada bintik-bintik FIR tu rasa panas .
badan rasa ringan makan pun tak banyak sebab rasa kenyang.
okay gak envy nie....rasa selesa & kain pun lembut...yg paling bagus....murah pun murah.
envy nie menyerap peluh & menjadikan peluh kiter tidak berbau...
dah pakai envy tu...best sangat..selesa...sekarang ni kalau tak pakai rasa cam tak lengkap la pulak badan ni.....
pakai Envy ni ...best rasa kemas je badan... murah dan berkesan.sekarang pakai korset envy ....dah jadi mcm ofis attire lak...korset ni sarung je tapi sedap pakai rasa kemas je badan...kalau tak pakai rasa tak best lak...

Envy ni murah dan berkesan utk dptkan figure badan yg cantik...
yg penting harga tak la mahal mana sgt...


Pertanyaan/order sms 012-6291231 Siti Aniza
http://kedairevell-online.blogspot.com/
1.BAGUS UNTUK LENGUH2 BADAN
2.HILANG MASALAH KEKEJANGAN = CRAMP
3.HILANG MASALAH BADAN BERANGIN
4.MELANGSINGKAN BADAN
5.HILANG MASALAH SAKIT PINGGANG
6.BADAN RASA LEBIH CERGAS
ENVY BODY SLIM juga elok dipakai ketika datang bulan/haid,bagi melegakan sakit sengugut.

Body Slim said...

tumpang iklan ye..tq:)
TESTIMONI ENVY BODY SLIM (RM120 dah termasuk pos)
komen dari pembeli:
1. Ok, rasa selesa dan mmg membantu bentukkan badan.
2. Best pakai, rasa yakin je. Nak order lg satu.
3. Sedap pakai. Kemas je badan.
4. Mmg best pakai. Bila pakai sakit belakang hilang.
5. Sedap2. Best pakai. Tiap2 hari pakai. Ingat nak beli lg hujung bln ni.
6. Mula2 pakai dulu ambik masa jgk, tp skrg dah ok. Kemas je badan. Walaupun masih chubby(br pakai 4 minggu, berat 80kg), tapi ombak kolesterol dah hilang.
7. Lepas pakai seminggu rasa ada perubahan, lenguh2 badan dah hilang.
8. Mmg ok, makan pun berkurangan.
9. OK sgt. Best je pkai. Bila pkai terus rase kenyang.
Makan pun sikit je.Even klu bukak pun rase kenyang.
Tq la jual envy ni.Nti blh beli lg wat spare.
Suke sgt envy..
10.materialnya ok sgt..x mudah meregang.selesa sgt.
13.Selesa, sgt selesa.punggung kecik sket. dah blh pakai seluar jeans lama.
14.bila pakai terasa kemas badan x geleber and bila dijadikan habit rasa x sah bila keluar kerja x pakai.
bila pakai envy ni terasa best sebab cam badan ni terletak je... badan rasa sedap je..
kawan-kawan ofis yg pakai pun kata best especially tang ada bintik-bintik FIR tu rasa panas .
badan rasa ringan makan pun tak banyak sebab rasa kenyang.
okay gak envy nie....rasa selesa & kain pun lembut...yg paling bagus....murah pun murah.
envy nie menyerap peluh & menjadikan peluh kiter tidak berbau...
dah pakai envy tu...best sangat..selesa...sekarang ni kalau tak pakai rasa cam tak lengkap la pulak badan ni.....
pakai Envy ni ...best rasa kemas je badan... murah dan berkesan.sekarang pakai korset envy ....dah jadi mcm ofis attire lak...korset ni sarung je tapi sedap pakai rasa kemas je badan...kalau tak pakai rasa tak best lak...

Envy ni murah dan berkesan utk dptkan figure badan yg cantik...
yg penting harga tak la mahal mana sgt...


Pertanyaan/order sms 012-6291231 Siti Aniza
http://kedairevell-online.blogspot.com/
1.BAGUS UNTUK LENGUH2 BADAN
2.HILANG MASALAH KEKEJANGAN = CRAMP
3.HILANG MASALAH BADAN BERANGIN
4.MELANGSINGKAN BADAN
5.HILANG MASALAH SAKIT PINGGANG
6.BADAN RASA LEBIH CERGAS
ENVY BODY SLIM juga elok dipakai ketika datang bulan/haid,bagi melegakan sakit sengugut.

Manjeamusyuk said...

salam kak liza...alaa..terlepas plak 11 disember :(
baru je tengok neh...

Ummi said...

Salam kak liza cayang...bz lg kee...hehe...xpaaa...nnt senang2 amik award n jawab tag eh..muaahhh!

haniQaseh said...

padatnya program...sibuk sungguh yer kak liza.... teringin nk join tapi x berkesempatan lg....

yayah said...

salam semua..jom join produk halal di http://shahrulnizam.biz/hpa/index.php?ref=yayah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers