Friday, June 25, 2010

Kelas Biskut Raya di Kuala Lumpur



Assalamualaikum..
kakliza akan mengadakan Kelas Biskut Raya di Kuala Lumpur pada 3 Julai 2010 [Sabtu] jam 9.30 pagi - 2.00 petang..
Jom ramai-ramai hadirkan diri..
Jangan lupa..sarapan disediakan Nasi Lemak Kukus dan sampingannya....

4 comments:

sitinor-muhamad said...

slm k liza. Bila lagi nak buat kls masak ni kat kl. Sy baru nampak iklan die..ruginyer dah terlepas , mesti best!

mutiara azmina said...

assalamualaikum kak, masih ada kosong tak kelas kuih raya di kl? kalau ada saya nak join la kak...

Anonymous said...

betul ke ada klas atau gimik saja. aritu call nonie dia tak tau pun ada klas. So kak liza apa komen puan

Makcik Kerabu said...

kak liza, kalau ada kelas biskut kat kl dalam masa terdekat ini, sila bagi tau iyer,email kat borneo_orchid69@yahoo.com. saya berminat nak hadirinya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers