Monday, April 21, 2008

SAJI Mei2008







akhirnya 23 resepi Warisan Masakan Terengganu dan Kuih Tradisional Terengganu terbentang didada majalan masakan bulanan SAJI..

so dapatkan senaskah sebelum kehabisan...

RALAT:
bagi resepi AYAM PERCIK tu kakliza terlupa nak tuliskan bawang merah dalam bahan mesin halus..
so boleh tambah kira2 10 ulas bawang merah..

7 comments:

Aluguel de Computadores said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

umiyumi said...

Saji dah keluar yaaa.. bestnya.. boleh la umi nak pegi beli lepas ni dan tengok resepi kak liza yg best2 tuu.. :)

MamaFaMi said...

Mak dah belikan kot...

Bard said...

must get one....rugi tak beli ni :-)

Min said...

Salam Kak,

Akak memang jadi editor majalah ni ke ? Sorry tak mengikuti sangat. Walau apa pun, tahniah tahniah !

Ummi said...

Salam kakliza..ummi dah beli pun majalah Saji tu..hehe..dah puas belek2 dah..naik lonyaiii dah..haha..rasa sume nk try..igt esok nk try singgang daging n ayam goreng berempah tu..senang n simple tuk org keje cam ummi ni..hehe

lin said...

Tahniah akak...
Dah lebih 3 thn sy ikuti blog akak dan byk resepi sy try!!!
Bestlah akak ni!!!
Hidup org Melayu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers