Tuesday, June 05, 2012

Terjual melebihi 100 RIBU NASKHAH

Salam buat adik-adik sekelian..
Beita ini dah lama kakliza tahu cuma tak sempat nak kongsikan dalam blg inii.. ALHAMDULILLAH....
kakliza bersyukur dengan izin Allah SWT  kakliza berjaya menghasilkan sebuah buku yang mana hasil jualannya adalah diluar jangkaan bagi kakliza...
juga kakliza amat berterimakasih pada semua pihak iaitu PTS dan Kedai Buku POPULAR yang sanggup bersusah payah menghasilkan impian kita semua...
bukan semua orang akan dapat peluang keemasan begini...

setelah 18 bulan lahir buku 1 Hari 1 Resipi ini penjualannya telah mencecah 100,000 unit...
tiada perkataaan yang paling indah nak diucapkan selain ALHAMDULILLAH dan sangat bersyukur pada ALLAH SWT..
semoga lejayaan ini akan berterusan sehingga tiada noktahnya...



lapuran dari Facebook POPULAR

15 comments:

Mamasya said...

Tahniah k.Liza.jualan yg cukup tinggi.tumpang gembira dg kejayaan k.Liza.moga terus murah rezki!.

Nina Mirza said...

Tahniah kak Liza ...!!
Nina tumpang gembira di atas pencapaian kak Liza ini. Buku tuu memang sangat bagus, penuh resepi yang mudah dicuba dan yang paling penting ianya berbaloi-baloi~~~
Thanks kak..

K.Nor said...

tahniah k.liza... :)

Anonymous said...

Salam Kak Liza,
saya antara yg beli sedozen...satu je utk kegunaan sendiri, yg lainnya saya hadiahkan kpd pengantin baru dan kawan2 yg berpindah ke LN.Purata mereka sgt suka sebab ia mudah dan memang jadi!
Tahniah, buat la buku baru pulak ye.

all by myself said...

tahniah...

Cik Pulau said...

tahniah kak.. memang nak carik buku ni satu..
tapi tak jmpa2 lagi.. huuu~
harapnya dapat jumpa nt.. hishhh..

Anonymous said...

tahniah. saya pun ade 1.dah try beberapa resepi cuma x mampu nak buat 1hari 1resepi.

Ryo Azhar said...

salam..
tahniah kak...salah satu buku tu ada kat rumah ni ha....hehehe

fadzilah said...

kak liza,salam..syukur & tahniah..sy da beli bpe set buku kak.."senangny memasak..",sb ada gmbr,cm sng refer..bbunga2 hati masuk dapur hehehe

Anonymous said...

Salam. Saya dah beli buku resepi yang sangat mengujakan ini di Kedai Buku Popular Wanga Walk. Nak bawa balik ke Putrajaya untuk mula memasak dan tunjuk bakat terpendam kat orang rumah dan seseorang lain yang yang tidak kurang pentingnya.Terima Kasih atas perkongsian ilmu masakan yang senang untuk diikuti. Semoga Puan terus sukses dan dirahmati Yang Maha Esa. Amin.

Anonymous said...

tahniah. sy salah seorang yg telah membelinya. sangat berguna untuk orang yg baru berumahtangga. lepas ni mungkin kak liza boleh hasilkan buku khas tentang dessert, modern dan traditional.

ceritera-chinta said...

baru beli masa pesta buku dkeat kuching nie,memula tgk akk ipar beli lepas tu try cari baru jek dapt....terima kasih atas perkongsian ilmu^_^

sweetazezah said...

salam kak liza.harap sihat hendaknye..pep0n tahniah coz berjaye dgn cemerlangnye buku masakan akak tu dah terjual 100ribu unit!!bravooo kak!!.saja nak habaq,jijah dah ambil akak punye resepi acaq buah tu.nak buat tuk makan bulan posa ni..halal akak erk..kalu balik kampong,meh la singgah umah jijah kat baling nuu...makaseh kak!!take care!!

Phong Hong said...

Tahniah Kak Liza! Saya memang peminat Kak Liza dan saya ada membeli buku resipi Kak Liza.

Anonymous said...

Assalamualaikum K.Liza,

Nak tanya sikit. Peraduan semasa membeli buku resepi nie dah ditutup dan dah ada senarai pemenangnya ke? Terima kasih kak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers