Sunday, May 09, 2010

Award lagi...

Salam buat adik-adik sekelian...
wah dah musim terima Awards ni..
ingatkan ada musim durian..buah manggis..penyu bertelur jer..
rupanya kasi awards ni pun bermusim..
ada yang dapat award dan jawab tag..ada yang aksi jer...
bagi kakliza semuanya kakliza sukaaaaa...
Award ker..tag kerr..semuanya kakliza cuba jawab dengan sebaik mungkin...

kali ini kakliza mendapat awards dari MamaFaMi...

Apron ni sangatla cantik..
kakliza rasa macam nak buat untuk dipakai dalam Demo atau Kelas Masakan kakliza nanti..
InsyaAllah...

betul ker blog kakliza cantik....cam tak caya jerrr...

dah dapat awards jom kita layan soklan ni...

JENIS LAUK YANG SUKA DIMASAK....

1. Sweet-sour Udang [peberet anak-anak]
2.Tomyam Campur [akak suka pedas-pedas]
3. Nasi goreng Kampung [senang kerja sedap dimakan...]

PENCUCI MULUT YANG PALING BEST PERNAH BUAT....

1. Puding Buah-buah sos mangga/oren [ada rasa masam dan berkuah]
2. Jeli Kelapa Muda [senang dan sedap]
3. Puding Laici Dangdut [terasa kelembutan puding yang lazart..]

JENIS BISKUT KEGEMARAN TIME RAYA....
1. Tat Dahlia [senang kerja tapi biskut cantik]
2. Biskut Coklat Chips Rangup [peberet anak-anak..]
3. Biskut Sarang Semut [senang kerja]

Bagi Award ni pada 3 orang rakan anda yang juga rajin memasak....
1. Nor KT
2. Lemon Grass
3. JURNAL RASA

6 comments:

JaJa'Z said...

hehehhe..sampai ke sini award apron jaja tu ek...hehhehe..salam ziarah dr jaja

MamaFaMi said...

Kak, ini yang nak buruk siku ni. Kot kalau akak jadi buat apron tu kan, jangan lupa buatkan kita satu. Nak apron betul tau kak, tak mo yang olok olok nyer! Hahaha... Kita tak de ler nak pakai buat demo... nak simpan dalam lemari je. Dengki gak kalau akak sorang je ada apron tu! Hahaha...

hanieliza said...

>>Jaja..Terimakasih sbb passing the apron yang so lovely...

>> MamaFaMi..
rasanya memang nak buat real one punya tau...
nanti kakliza buatkans ekali yer..
tungguuu....

WaTiE said...

Kak hanieliza ... u rock ler.... n.. org pun nak satu apron..tue hehehe...

kak ina kl said...

salam kak liza..bilalah dapat jumpa kak liza ni..teringin nak jumpalah..kalau kat pts tu kat batu caves ker?dekat dgn rumah ina tau..

mas said...

salam perkenalan akak hanieliza,

saya ingin contact akak melalui email tapi tak tahu email akak. ini email saya: masturadaud@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers