Sunday, May 30, 2010

ABC De Bubbles






Masa 3 minggu kkliza berada di KL..2 kali kakliza p minum ABC di Seksyen 2 Shah Alam [De Bubbles]..
sedap giler weyyyy...
kalau boleh tapau memang akak nak tapau bawa balik untuk asben kakliza rasa..
tapi sayang..
anyway akan kakliza bawa juga asben pi makan disitu pada 13 Jun 2010 ini masa kakliza buat Demo masakan di The Mines nanti..InsyaAllah..

apapun jom kita layan...tenguk tu sedapnyaaaa....


hanya RM3.50 saja....


hanya RM2.50

10 comments:

MamaFaMi said...

Kita pun baru pekena ABC, tapi bukan kat Shah Alam ler... kita memang kemaruk ABC, tapi masih lom jumpa ABC yang menjadi pojaan hatiku. Kita suka ABC yang icenya disagat halus..

izahdaut said...

assalamualaikum chef...sedap nmpk abc nih..abc specel kot..moga kak liza sihat di dlm kesibukan yeeee

mrsyusofhussain said...

wahhh terliur nye tengok.....

azian said...

salam kenal kak hanieliza...
masa belajar kat shah alam dulu, rm2 je tapi jarang makan sbb rasa mcm mahal sgt untuk ABC, baik makan nasi...kl beli pun share2 dgn kawan sbb tak abis makan sorang...(nada-nada nak jimat duit masa jadik student,heheheh)tapi mmg sedap...

Hanis said...

Salam Kak Liza,

saya juga pwnggemar ABC di gerai sec.2 tu...tp bukan ABC De Buddles..saya suka FRADO ABC...tahun lepas harganya RM2.50..tetapi baru2 nie saya pegi dah naik RM3.00...tp mmg berbaloi...
http://senyumanharapan.blogspot.com/2009/08/puasa-ke-4.html
mmg sedap ABC di sec.2 nie..tiada tandingan...

Norasikin said...

Assalamualaikum
Boleh cerita sikit tak bahan apa yang menyebabkan ABC tu sedap sangat? Baru 27/5 lepas makan ABC kat Kg Pasir putih Pasir Gudang kat restoran seafood yang kononnya glamour tu. Dok atas air lg. ABC dia ada aiskrim gak, ada mcm2 kacang, ada mcm2 warna dan susu tapi cuma ada rasa manis air gula je. Harga RM3

ziela said...

salam kak liza..sy mmg selalu gak makan abc kat bubles tu..tapi rasa nye harga rm 2.50...xtau la klau dh naik harga..tapi mmg sedap giler..

nidhoney said...

salam k.liza..
hai..saya pon suka gak makan kat situ,,tapi makan abc fredo nye.. bez gila g makan time cuaca panas..
nikmat tol

"MULAN" said...

wuih... sedap bangat tu..

Sunah Sakura said...

salam kak hanieliza... abang ben suruh pinjam gambarrrr....

BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK.. | Sunah Suka Sakura dot com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers