Wednesday, December 09, 2009

Ke Kuala Lumpur lagi...

Salam...
tengahari ini kakliza dan suami akan ke Kuala Lumpur lagi untuk menghadiri kursus disana selama 3 hari [10-12 Disember 2009]..
kebiasaannya kakliza akan buat aktibiti sendiri [tentunya shopping..jalan..makan..] tetapi kali ini kakliza terpaksa hadir kursus ini kerana kursus adalah kursus persediaan pencen dimana suamikakliza akan pencen dalam tempuh 3 tahun lagi..

pada 14-17 Disember 2009 kakliza akan membuat photoshooting masakan bersama PTS.com.my untuk mencepatkan proses pembikinan buku resepi kakliza yang agak terlewat dah ni..
dalam sessi masakan kali ini kakliza jangka akan masak sebanyak 23 resepi masakan barat, 23 resepi kueh kukus dan 23 resepi puding..
sonampaknya kakliza akan bertungkus lumus menyiapkan 69 resepi...
fuhhhh..penatnyaaaa...

saperti biasalah kakliza akan masak di 16-2, Apartment Putri, Jalan Setiawangsa 21, KL..
so siapa yang nak jumpa akak boleh datang sini..
cuma mohon mahap sekiranya tak dapat melayan mesra kerana kakliza kena masak jam 9pagi sehingga 6 petang..



kakliza akan balik rumah pada Khamis 17 Disember 2009 [malam]..
tapi hanya seminggu sahaja kerana pada 24 Disember 2009 kakliza sekeluarga akan balik Kedah untuk menghantar anak no.3 masuk rumah sewa di PermatangPauh, Penang...

9 comments:

Ummi said...

Waaahhh mmg packed betul ya K.Liza..ya lah mcam kita borak semalam..x jadi lah ke Kuantan eh..x dapatlah jumpa lagi sekali dgn K.Liza..Apapun, selamat maju jaya dan moga projek k.Liza ni akan suksess...muaahhh!

Zue Murphy said...

Tahniah Kak Liza. Shopping puas puas alang alang dah sampai ke KL tu.

hanieliza's cooking said...

>> Ummi..
jadual kakliza d KL sangat sibuk...penat rasanya..

>> Zue..mmg kaklizakena shopping..tapi shopping bahan masakan untuk photo-shooting masakan tu...

rinnchan said...

Selamat Memasak Kak Liza. Simpan stamina cukup-cukup agar tak pitam depan dapur nanti.... Rinn doakan agar semuanya selamat dan berjaya !!!!

Tak Lawak said...

apa barang yg best YG BELI kat KL TUH KAK LIZA ?

Anonymous said...

“美”是主觀的,因此在規劃系統傢俱設計前最重要的就是消費者與室內設計師之間的溝通,消費者以生活使用需求以及喜好提供訊息而室內設計師端則以專業經歷、人體工學、色彩運用…等整合全部資訊作為規劃的主體原則,如此的成果才能符合實際。

Anonymous said...

畯富旅遊網帶您欣賞與享受阿里山之美,一起阿里山旅遊賞花季、觀賞日出,體會阿里山步道的美妙與花海的浪漫,深度定點阿里山旅遊,讓您流連往返。
畯富旅遊網提供:高雄市旅遊景點、高雄市旅遊介紹,並有高雄市飯店、高雄市住宿、觀光休閒、美食料理等高雄旅遊資訊,讓您輕鬆全高雄玩透透! 高雄旅遊

Anonymous said...

首頁SEO行銷網提供SEO資訊、網路行銷、網頁設計建置、SEO網站優化及動畫設計等服務。歡迎進入網站參觀與交流喔︿︿

MULAN said...

waaa.. congrats buku kak liza top 30.. lepas ni buat open house la, masak utk kami kat kerteh ni pulak.. hehheeee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers