Thursday, December 31, 2009

10 buku "Senangnya Memasak bersama Chef Hanieliza"

Dapatkan 10 buah buku "Senangnya Memasak bersama Chef Hanieliza"
boleh dibeli di kedai-kedai buku seperti MPH, Borders, Times, Kinokuniya dan juga kedai-kedai buku di sini

setiap buku mengandungi 23 resepi masakan yang senang dan ringkas dicuba..
berharga hanya RM5.50 senaskah..

jika ingin membeli online boleh saja emelkan pada hanieliza@gmail.com

7 comments:

Azita said...

Assalamualaikum K.Liza. Saya dah dapatkan salah satu buku K.Liza tu...Senangnya Memamsak Ikan Bersama Chef Hanieliza"....best!

Ummi said...

Salam K.Liza, dalam banyak2 buku tu Buku Kuih Muih tu Ummi belum ada lg..nnt simpan tuk Ummi eh..x da dah stok kat Ktn ni, sume dah habis..huhuuuu

Adik Manja said...

Salam kak liza..Adik Manja dah ada 3 buku koleksi tu..
Nasi, Mee dan jugak yg Sambal..

Memang kalo boleh nak semua yg akan dikeluarkan..Insyaallah akan dapatkan penuhkan semua koleksi buku tu..

Memang senang n mudah nak sediakan juadah skrg bila dah ada buku kak liza..

Tq yer kak sebab berkongsi ilmu dengan semua..

Anonymous said...

Kak Liza, sy ada 5 buah buku ni, pakcik sy hadiahkan sbb dia tahu anak saudara dia yg seorg ni tak tahu masak tp kena pergi belajar seberang laut..dia risau saya kelaparan makan burger je hari2. Alhamdullillah, mmg bole pakai buku ni, menjadi saya masak. Thanks for that. Em, minat memasak pun bertambah la sbb menjadi kan...Cece..Kwn2 pun jealous sbb saya ada buku ni. Jd bertambah sayanglah sy kt dia. Hehe.. Sesuai buat souvenir - mcm sy buat ni. Sy ingat nk tambah lagi koleksi buku masak2 ni.

-Salam dr Aussie-

arachnida said...

salam kak liza..
semalam saya beli 2 buku ni..
dan terus beli bahan untuk masak Udang Masala..
menjadi dan kawan2 kata sedap..
memang senang dan sedap..
terima kasih!!

haslanmk said...

kak liza .. saya dpt 8 judul ajer :( tengah tunggu next printing ni .. kawan2 kat pois pun dah order kat saya ni ..

Anonymous said...

Hi kak,saya dah beli hampir kesemua buku recipi.Memang senang dan lazat.suami sangat meminatinyaHanya ikan yang susah nak dapat.Beli kat maidin.Ada ala Melayu,cina,india dan dll.Ynag bestnya rupa masakan sama dan sedappppppppppppppppppp.thkz kak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers