Sunday, April 07, 2013

Cheque dari Nuffnang


Salam..
pagi tadi nampak posmen datang masukkan surat dalam petisurat..
tapi dek sebab ada kerja dalam rumah makanya buat tak tahu...
bila sudah siap sidai kain, kakliza pun tenguk surat dalam petisurat..



waauuuuuu..seronoknyaaaa...


fuiyoooo.. 
caiyoookk..caiyookkkk..
ada chek dari Nuffnang..
walaupun bukan ribu riban tapi memang seronokkkk..
tambah semangat nak tulis blog...

TQ so much..
harap dapat lebih lagi masa akan datang...

15 comments:

cik chinta said...

bile turn kt ni? ha8

Azie Kitchen said...

Tahniah. Kenapa tutup, nak gak tengok supaya lebih bersemangat

C++ said...

DeeDee Hanieliza

Hahaha.... tahniha... itu duit terpijak tue... amik jer la... hahaha

Cloud VPS UK said...

It looks very tasty,keep it up

dari dapur nasya said...

as salam kak Liza....nanti singgah umah ya amik award...

ZIEANA ARIFF said...

salam kak liza..suka jln2 kat blog ni..jemput singgah ke blog saya http://balqieschocolate.blogspot.com/ dan http://duniaresepizieana.blogspot.com/

Nabeel Fikree said...

Akak ni bukan penulis buku 1 hari 1 resepi tu ke? Wahhh! Bertuah kebetulan dpt jumpa blog akak. Hihi

Untuk Sebarang Pertanyaan @ tempahan , boleh ajer coll or sms di no. 0192528041 said...

sis..sy pon dapat jugak tp mcmn ya nak clearkan cheq ni

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah kak liza...
sy masih mengumpul lagi.. masih sikit.. kalau boleh biarlah dpt beli something hasil dr berblog.. hehehe..

Anonymous said...

Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks, However I am going through problems with your RSS.
I don't understand why I am unable to join it. Is there anybody getting similar RSS issues? Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!

Feel free to surf to my web page ... slimlipoplusdiet.com

Kak Noor said...

Tahniah kepada hanieliza's cooking kerana memperolehi rezeki yang setimpal dengan penat lelahnya berblog selama ini! Dah lebih setahun saya tak login kat nuffnang. Bila terbaca N3 mengenai cheque dari Nuffnang ni teruja juga nak tahu berapa rm yang dah terkumpul. So bila dah login, adalah juga nampak rm walaupun tak sampai 1 guni. Nak tahu juga macam mana nak claim rm tu drp nuffnang ni ye? Rajin-rajin nanti, singgalah ke dapur kita pula ye! Tq.

Anonymous said...

I think the admin of this web site is really working hard for his web page, since here every data is
quality based material.

Feel free to surf to my site :: Pure White Kidney X

Anonymous said...

Fantastic beat ! I would like to apprentice even as you amend your site, how can
i subscribe for a blog site? The account aided me a applicable deal.
I had been tiny bit familiar of this your broadcast offered
brilliant transparent concept

Here is my web page - http://www.mongoliayouth.org/myn/blogs/user/ChristelFo

Anonymous said...

Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm
not seeing very good results. If you know of any
please share. Appreciate it!

Also visit my blog: White Kidney Bean

Heryanti Mohamad Nor said...

mcm mne nk buat mcm mne pihak nuffnang byr kat kite..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers