Monday, January 24, 2011

Cucu Sulong [Little Princess]

Salam buat semua..
lama betul kakliza takstory..
bukannya takmo story tapi kakliza betul-betul busy..more then the bees...

aceli baru-baru ni kakliza terlibat dalam pembikinan VDV resepi masakan kakliza bersama dengan PTS...selama 2 minggu...
kakliza dikehendakki memasak untuk DVD tu sebanyak 100 resepi dari 10 jenis [kategori] yang terdiri dari ayam,daging, ikan, nasi, mi, mihun & kuetiau, makanan laut, sambal& sos, sayur, kerabu dan tauhu & telur...

bila kakliza balik Kerteh...menantu kakliza masuk hospital bersalin..
dan tadi jam 8.22 pagi telah selamat bersalinkan anak perempuan...
so kaklizapun dapatlah gelaran "Datin" Nanny...

inilah dia little princess yang ditunggu selama 9 bulan...



seronoknya bila tenguk wajah comel ini..
tak sabar nak menciumnyaaaa...

20 comments:

Ctnaemah said...

tahniah kak liza...comel sungguh cucu kak liza tu..selamat bergelar nanny..heheh

K.Nor said...

salam k.liza.. alhamdulillah.. tahniah buat k.liza dan suami sbb dah bergelar datuk dan datin.. hehe.. tumpang seronok tengok bb putih dan comel tu.. :)

tahniah juga buat azlan dan isteri ya.. semoga menjadi ibubapa yg terbaik buat zuriat yg dikurniakan.. dan buat si ibu, slmt berpantang :)

NiezaMan said...

Salam Kak Liza

Tahniah kerana telah naik pangkat

hana said...

comelnyer.... tahniah kak...

A~ said...

she is sooooo beautiful k.lieza. tahniah.

azi said...

Salam kak Liza..
Tahniah....comel & putih sungguh cucu Kak Liza..mudah-mudahan akan menjadi anak & cucu yang baik.

MULAN said...

congrats datin nanny... status sudah naik gitu...

ilahjy said...

salam kak liza
tahniah atas kelahiran cucu comeee ni.. nak panggil apa ya? kalu ikut org anak bukit kedah .. panggil perempuan -tok
lelaki pula -tokwan..

kalu ilah -mamatok hehe
lelaki abah tok ..amboiii tah bila dapt cucu ..hihi anak2 masih study

Ummi said...

Salam rindu k.Liza...waaaaaaaaaaah dh jadi NekMa eh...tu diaa...comeinya...sori la terlepas pandang entry nih..adeeiii...Tahniah buat anak menantu dan jugak Kak Liza jugak...waaah bertambah ceria la hidup k.Liza nnt...seronok tgk..peluk cium cucu putih melepakss tu eh...muaaahhh!

Nieza said...

Assalam kak liza, tahniah kak dh jadi nenek....btw comel baby tu...:)

mrs Gee :) said...

salam akak.. tahniah jugak dari saya.. comel betul bb itu.. putih gebush..

Era said...

Wah.. Kak liza. Tahniah yer. Lama tak contact kak liza tetiba kena panggil nanny dah... Era doakan semoga semuanya selamat..

izan said...

tahniah kak liza...

MAK TEH said...

salam,tahniah kak Liza..waaaa...dah bergelar mak tok ya..seronok tak?sekarang boleh la kak Liza blog on cucu pulak ya.blog la lebih kerap lagi ...

Ibu Sayang said...

Salam Kak Liza,

Tahniah.....

Bibu said...

Tahniah Kak Liza!sgt comel cucu kak tu!

sofizan said...

tahniah..syukur pada Allah..

anie,Nagoya said...

tahniah kak Liza.

comei sggh baby

Anonymous said...

MasyaAllah...cute sangat...

Suriati said...

kak liza cutee sgt ni...cucu sulong yea..cute,,tahniahh..putih melepakk...skrg kat mnee baby comey ni??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers