kakliza suka makan ikan bakar..
so apa kata kita buat steak ikan pulak..cicah ngan sos lada hitam dan juga sayuran salad..
respi ni senang gilos..so kalau sapa takmo buat sajalah kannnnn...
jom kita tenguk apa yg terjadi.....
jom kita tenguk apa yg terjadi.....
Bahan
2 keping [300 gm] ikan tenggiri
1 s/b lada sulah
garam
kunyit
sos lada hitam
Sayuran
bunga kobis [celurkan]
salad
timun
tomato
Cara
1 Perapkan ikan dengan lada sulah, garam dan kunyit selama 30 minit.
2. Bakarkan dalam non-stik pan sehingga nampak garing.
3. Hidangkan dengan sayuran dan sos lada hitam.
2 keping [300 gm] ikan tenggiri
1 s/b lada sulah
garam
kunyit
sos lada hitam
Sayuran
bunga kobis [celurkan]
salad
timun
tomato
Cara
1 Perapkan ikan dengan lada sulah, garam dan kunyit selama 30 minit.
2. Bakarkan dalam non-stik pan sehingga nampak garing.
3. Hidangkan dengan sayuran dan sos lada hitam.
No comments:
Post a Comment