




akhirnya 23 resepi Warisan Masakan Terengganu dan Kuih Tradisional Terengganu terbentang didada majalan masakan bulanan SAJI..
so dapatkan senaskah sebelum kehabisan...
RALAT:
bagi resepi AYAM PERCIK tu kakliza terlupa nak tuliskan bawang merah dalam bahan mesin halus..
so boleh tambah kira2 10 ulas bawang merah..
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.
ReplyDeleteSaji dah keluar yaaa.. bestnya.. boleh la umi nak pegi beli lepas ni dan tengok resepi kak liza yg best2 tuu.. :)
ReplyDeleteMak dah belikan kot...
ReplyDeletemust get one....rugi tak beli ni :-)
ReplyDeleteSalam Kak,
ReplyDeleteAkak memang jadi editor majalah ni ke ? Sorry tak mengikuti sangat. Walau apa pun, tahniah tahniah !
Salam kakliza..ummi dah beli pun majalah Saji tu..hehe..dah puas belek2 dah..naik lonyaiii dah..haha..rasa sume nk try..igt esok nk try singgang daging n ayam goreng berempah tu..senang n simple tuk org keje cam ummi ni..hehe
ReplyDeleteTahniah akak...
ReplyDeleteDah lebih 3 thn sy ikuti blog akak dan byk resepi sy try!!!
Bestlah akak ni!!!
Hidup org Melayu!