Monday, April 21, 2008

SAJI Mei2008







akhirnya 23 resepi Warisan Masakan Terengganu dan Kuih Tradisional Terengganu terbentang didada majalan masakan bulanan SAJI..

so dapatkan senaskah sebelum kehabisan...

RALAT:
bagi resepi AYAM PERCIK tu kakliza terlupa nak tuliskan bawang merah dalam bahan mesin halus..
so boleh tambah kira2 10 ulas bawang merah..

7 comments:

  1. Anonymous10:22 PM

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

    ReplyDelete
  2. Saji dah keluar yaaa.. bestnya.. boleh la umi nak pegi beli lepas ni dan tengok resepi kak liza yg best2 tuu.. :)

    ReplyDelete
  3. Mak dah belikan kot...

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:40 PM

    must get one....rugi tak beli ni :-)

    ReplyDelete
  5. Anonymous8:18 PM

    Salam Kak,

    Akak memang jadi editor majalah ni ke ? Sorry tak mengikuti sangat. Walau apa pun, tahniah tahniah !

    ReplyDelete
  6. Salam kakliza..ummi dah beli pun majalah Saji tu..hehe..dah puas belek2 dah..naik lonyaiii dah..haha..rasa sume nk try..igt esok nk try singgang daging n ayam goreng berempah tu..senang n simple tuk org keje cam ummi ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah akak...
    Dah lebih 3 thn sy ikuti blog akak dan byk resepi sy try!!!
    Bestlah akak ni!!!
    Hidup org Melayu!

    ReplyDelete